fbpx

Z. Mamić – El Clasico: Barcelona kao da je s druge planete!

Zagreb…

Pobjedom želimo pokazati da smo spremni za završnicu, kaže trener Modrih

Zoran Mamić– Svjesni smo važnosti utakmice i rezultatskog imperativa kojeg imamo. Želimo dobiti, osvojiti nova tri boda i pokazati da smo spremni za završnicu sezone – rekao je na početku konferencije za medije trener Zoran Mamić.
Nakon reprezentativne pauze Modri se vraćaju klupskim obavezama i u nedjelju ih od 15,00 sati čeka prvenstveni ogled protiv Osijeka. Trener Dinama Zoran Mamić najavio je susret u koji Modri ulaze s dosta problema, ali i s jasnim ciljem: pobjeda.
Trener Modrih nije propustio čestitati sjajnoj U19 reprezentaciji koja se plasirala na Europsko prvenstvo.
– Čestitke svima koji su sudjelovali u sjajnom uspjehu i odličnom dojmu koji su ostavili – pa nastavio o mogućnosti da za njih u Njemačkoj nastupi i Ante Ćorić:
– Ne sjećam se da je Ćorić igrao za tu reprezentaciju tako da mislim da bi bilo malo nepošteno prema tim igračima koji su el clasicoiznijeli pobjede i plasirali se tamo da sada netko od njih ne igra. S druge strane, kad znamo o kakvom se igraču radi i da bi Ćoro sigurno donio dimenziju više onda se zapita čovjek ‘zašto ne?’.
Za kraj se trener osvrnuo i na ‘El Clasico’ koji se u danas navečer igra u Barceloni:
– Naravno da ću gledati utakmicu. Što reći? Barcelona kao da je s druge planete, ali Real sigurno može napraviti dobar rezultat. U svakom slučaju treba uživati u toj utakmici, a ja ću osobno navijati za Real.

Foto: Press arhiva, Ilustracija