Bijeg s Farme: To su hijene, to nisu ljudi
Piše: redakcija On 4 lis., 2016 At 01:16 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

TV…

Bijeg s Farme– Ne mogu biti među tim hijenama. To su hijene, to nisu ljudi. Slušala sam svakakve pogrdne riječi tamo kod štale. To u meni izaziva tugu i žaljenje – rekla je Jasmina skinuvši mikrofon i zaputivši se prema ogradi.
Nakon što ju je zajednica odbacila i dva dana nakon što je izbjegavala bilo kakav kontakt sa svojim farmerima, u Jasmini je nešto prekipjelo i odlučila je pobjeći s farme.
– Vidio sam da Jasmina ide prema jezeru, ali nije mi palo na pamet da bi ona otišla – komentirao je Tomislav Jasminin pokušaj odlaska. Uvjerena da je njezinom sudjelovanju došao kraj, došavši do ograde Jasmina je ipak odlučila vratiti se na farmu.
Kako kaže, njezino ne preskakanje ograde, najviše duguje Anti kojem se ispričala za sve ružne riječi koje mu je izgovorila prošlog tjedna.
– Došlo mi je teško i htjela sam otići kroz šumu i nije me bilo briga. Bez obzira na sve, nemam loše mišljenje o tebi, meni je nekidan puklo i nisam smjela reći to što si mi rekao u povjerenju. Ja sam ti rekla ružnu riječ i nisam ti to smjela reći. Iskreno, ja sam ciljano išla da te isprovociram, da se samo malo osjetiš kao ja. Ja da mogu promijeniti neke stvari, ja bi promijenila – ispričala mu se Jasmina, a Ante je kazao kako je farmerima sugerirao da se probaju staviti u njezinu situaciju te joj je dao savjet:
– Zajednica smo ovdje i pokušaj se uklopiti koliko god možeš, ako ne ide s njihove strane, ja ti tu ništa ne mogu, znaš i sama da će i mene odbaciti.
Hoće li Jasmina pronaći zajednički jezik s farmerima ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme od 20 sati na Novoj TV!

Foto: Press

comment closed