fbpx

Zaoštrava se borba za natjecatelje u showu ‘The Voice’

Zagreb…

U borbi za ulazak u natjecanje ni kandidatima ni mentorima nije lako

The Voice

The VoiceZaoštrava se borba za natjecatelje u showu ‘The Voice‘. Nakon uzbudljive druge emisije, koja je ponovno bila najgledanija u svojemu terminu, mentori polako pune svoje ekipe.
U prvoj fazi, a to je audicija, svaki mentor okuplja po 10 natjecatelja. Indira je nakon dvije emisije na pola puta. Njezin je tim trenutačno najbrojniji s petero natjecatelja. To su Alen Bulić, Ivana Sutlović, Marko Domjan, Ana Dorotić Burmaz i Maja Tošić. Tony i Ivan imaju po četvero natjecatelja. U Tonyjevu timu su Matea Dujmović, Edgar Rupena, Ivo Marinković i Monika Perić, a Ivanovu jaka ženska ekipa u sastavu – Mirna Ružić, Ivana Brkašić, Tajana Belina i Mirta Dautović. Nakon prve emisije, koju je završio bez kandidata u timu, za Jacquesa se situacija popravila te sada ima troje natjecatelja: Rino Petrović, Stefany Žužić i Rea Matić.
U natjecanju u kojem je bitan samo glas daroviti pojedinci imaju težak zadatak. A ni mentorima nije lako. Kandidati izvedbom moraju mentore navesti da okrenu svoje sjedalice, a mentori prosuđuju samo prema glasu.
Tko će još svojim glasom i izvedbom oduševiti mentore i izboriti se za mjesto u jednom od četiriju izvrsnih timova, saznat ćemo danas, 6. veljače 2016. godine, na Prvom programu HTV-a od 20,00 sati.

Foto: Press