Nova britanska serija Sigurna kuća
Piše: redakcija On 2 svi., 2016 At 03:59 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Drugi program…

Serija donosi priču supružnika Roberta, bivšega detektiva, i učiteljice Katy, čiji je bliski prijatelj inspektor Mark zamolio da svoj hotel pretvore u policijsku sigurnu kuću

Sigurna kućaU subotu 7. svibnja u 22.25 na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) na rasporedu nova britanska serija Sigurna kuća. U napetoj četvrtodjelnoj priči, koja se odigrava u predivnim prostranstvima Lake Districta, glavne uloge tumače britanski glumci Christopher Eccleston, Marsha Thomas i Patreson Joseph.
Serija donosi priču supružnika Roberta (Christopher Eccleston), bivšega detektiva, i učiteljice Katy (Marsha Thomason), čiji je bliski prijatelj inspektor Mark (Paterson Joseph) zamolio da svoj zabačeni hotel pretvore u policijsku sigurnu kuću. Sigurna će kuća svoje gostoprimstvo najprije ponuditi obitelji koja strahuje za život nakon što ih je brutalno napao netko tko tvrdi da ih poznaje. Taj će slučaj u Robertu pobuditi strahove i tjeskobu koji korijene vuku iz zastrašujuće noći prije 18 mjeseci kad je štitio glavnu svjedokinju, koja je trebala svjedočiti protiv supruga povezanog s organiziranim kriminalom. Robert je bio ranjen, a svjedokinju su ubili. Zbog osnivanja sigurne kuće, preispitat će taj incident i otkriti mrežu laži.
Sigurna kućaU prvom nastavku gledatelji će imati prigodu vidjeti umirovljenoga policajca Roberta, kojega još progoni činjenica da prije nekoliko godina nije uspio spasiti svjedokinju, i njegovu suprugu Katy. Zajedno otvaraju hotel u Lake Districtu te ga na zamolbu Robertova bivšega kolege Marka pretvaraju u sigurnu kuću. Prvi su im gosti zatvorski čuvar David Blackwell, njegova supruga Ali te djeca Louisa i Joe koji su u sigurnu kuću došli nakon što je maloga Joea u lunaparku pokušao oteti čovjek imenom Michael. Spomenuti je zatim izbo čovjek koji ga je pokušao u tome spriječiti. Obitelj ima još jednoga sina, studenta Sama, za kojega se ne zna točno gdje se nalazi i koji baš ne izgara od želje da vidi svoje roditelje. Strahuju da će Michael napasti njega kako bi se približio obitelji. Čini se da je njihov strah utemeljen. Autor je i scenarist serije Michael Crompto, redatelj je višestruko nagrađeni autor Marc Evans, a producent Andrew Benson. Izvršni su producenti Jill Green i Paula Cuddy.

Foto: Press

comment closed