fbpx

Daniel Bilić: Ja sam Will Smith samo što sam malo izblijedio

Show…

Daniel Bilić– Ja sam Will Smith samo što sam malo izblijedio – otkrio je Daniel Bilić istaknuvši kako mu je rap jako blizak s obzirom na to da ga je slušao kao dječak. Najveći izazov bit će mu, kaže, zapamtiti sav tekst, dok mu koreografija ne bi trebala predstavljati problem.
Ove nedjelje u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ Daniel Bilić će biti u ulozi Will Smitha, a izvesti će Grammyjem ovjenčan hit ‘Gettin’ Jiggy With It’.
Daniel Bilić– Kao da imam vaser vagu na ramenima i onda idem gore-dolje – kazao je Daniel i otkrio kako će ući u transformaciju Willa Smitha:
– To je čisto ubaci se u flow, znaj tekst, uživi se u ulogu i na kraju će to dobro izgledati.
A gledat ćemo i Nives Celzijus koja postaje dobitnica četiri Grammyja, Olivia Newton John- Dalibor Petko ove nedjelje vraća se ženskoj transformaciji, a vidjet ćemo ga u ulozi španjolske pjevačice grupe Las Ketchup. vidjet ćemo još i Anu Gruicu koju očekuje dvostruka transformacija. Dok će na binu se pojaviti kao Boris Dvornik, hologramskim prikazom vidjet ćemo i njezinu transformaciju u Olivera Dragojevića. Ivana Mišerić postat će Jordana Knighta iz banda New Kids on the Block, Bojan Jambrošić postat će Nina Badrić dok će nas Mario Roth zabaviti hitovima grupe Gipsy Kings. Stručnom žiriju ove nedjelje pridružit će se u ocjenjivanju i prošlogodišnja kandidatkinja, Lana Jurčević.

Foto: Press