fbpx

Transformacija: Luka Bulić kao Matija Vuica!

Show…

Luka Bulić– Moja prva reakcija na Linđo je bila: Opet moram vikat. Neću stiske, neću vriske, a vriska je stalno! – rekao je Luka Bulić te dodao kako je to zapravo najveselija pjesma: “Ja moram samo pozivati ljude ajde dođite, plešite! To je rap u visokoj lagi!“ zaključio je.
Jedan od ponajboljih hrvatskih imitatora, Luka Bulić, ove nedjelje imat će vrlo zahtjevnu ulogu. Utjelovit će Matiju Vuicu s pjesmom ‘Linđo’, dok će ona ni manje, ni više sjediti u žiriju i pomno pratiti njegovu Luka Bulićizvedbu.
– Bit ću stroga i pravična. Pohvalit ću sve one koje dobro znam i koje sam upoznala u životu, bit ću malo subjektivna, a one koje ne znam onda ću se bazirati malo više na to kako su to izveli sve skupa, a najviše ću pozornosti obratiti na kostime! – kroz šalu je izjavila ovotjedna počasna članica žirija, Matija Vuica.
Miljenika svadba i terasa, Džoa Maračića Makija, utjelovit će Maja Šuput. Ivan Šarić će utjeloviti zadarskog pjevača Tomislava Ivčića s pjesmom ‘Večeras je naša fešta’, Saša Lozar će imati zadatak utjeloviti škotsku pjevačicu Annie Lennox, Renata Sabljak bit će američka soul, R&B i pop pjevačica, te glumica Diana Ross iz grupe The Supremes s pjesmom ‘Can’t Hurry love’, dok ćemo Dušana Bućana gledati kao Samanthu Fox i pjevat će njezinu hit pjesmu ‘Touch me’. Ivana Marić na pozornici će se pojaviti kao Pink s pjesmom ‘Get The Party Started’, a Maja Posavec bit će Eminem s pjesmom ‘Real Slim Shady’.

Foto: Press