fbpx

Matteo postaje Mercury, Kedžo Doris Dragović…

Show….

Matteo– Veliki sam fan Freddieja, pa mi je to malo težak zadatak. Ne želim kvariti taj lik i djelo – rekao je Matteo.
Mattea Cetinskog ćemo ove nedjelje gledati kao legendarnog Freddieja Mercuryja, a tek ćemo vidjeti hoće li nadmašiti dosadašnje transformacije izvedbom pjesme ‘Living on my own’.
Hoće li Matteo uspjeti skinuti svu dekadenciju i originalnost tog ekstravagantnog spota, kao i karizmu jedinstvenog Freddieja, te obraniti titulu prošlotjedne pobjede, tek ćemo vidjeti. Matteo će za ovu transformaciju dobiti brkove koje ovaj natjecatelj nije nikada do sada imao, ali i specifične zube kako bi što više sličio popularnom glazbeniku.
Filip Dizdar opet nema lak zadatak, a sada će morati proći transformaciju u jednog od najvećih glazbenika svih vremena, Louisa Armstronga. Pjesma ‘What a wonderful world’ zaorit će studijom showa.
– Ovo je po meni daleko najveća transformacija glasa koju ću imati. Pripremam se za ovaj nastup tako da izlazim svaku večer van – izjavio je Filip.
MatteoFil Tilen se odlučio za džokera, stoga ostaje nepoznanica tko će utjeloviti Nikolu Koju dok Lana Jurčević na pozornicu donosi pjesmu od Psihomodo Popa. Damir Kedžo oduševljen je što postaje Doris Dragović čiji je, kako je sam rekao, omiljena pjevačica iz djetinjstva.
– Kako ću ja nju imitirati? Mislim da je problem što sam ja njoj najveći fan ikad. Obožavam ju – iskren je Kedžo, te otkrio kako je upravo na njegovu inicijativu njegova sestra dobila ime po popularnoj pjevačici.
Žanamari Perčić će se transformirati u Vlatku Pokos iz vremena devedesetih. Christina Aguilera također dolazi na binu popularnog showa jer ju je gljiva dodijelila Hani Hegedušić koja će se pojaviti u ‘oskudnijem’ kostimu. Izvest će pjesmu ‘Ain’t no other man’, a o sljedećem nastupu kaže:
– Ja se nadam da ću to izvesti dostojanstveno.
A Ana Maras Harmander postaje ukrajinska pjevačica Verka Serduchka.
Ne propustite novu emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato’ ove nedjelje u 20.00 sati.

Foto: Press