fbpx

Jasna Zlokić Alki Vuici: Ti si se izlizala, meni je ovo baš fino!

Show…

Jasna ZlokićZabavnom i fenomenalnom vokalnom izvedbom Matteo Cetinski pobijedio je u desetoj epizodi glazbeno zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’. A zadatak Hane Hegedušić bio je transformacija u Jasnu Zlokić. Prilikom sjajnog nastupa i pjesme “Skitnica” uslijedilo je veliko iznenađenje za Hanu, ali i sve prisutne. Naime, njen nastup pretvorio se u duet s, ni manje ni više nego, pravom Jasnom Zlokić.
Hana Hegedušić nije mogla sakriti šok i iznenađenje kad joj se u nastupu pridružila Jasna Zlokoić, ali se uspjela umiriti i otpjevati završnicu u duetu.
– Nemam što reći. Ista ja!”, rekla je Jasna Zlokić nakon nastupa.
Na pitanje i komentar gošće u žiriju Alke Vuice o haljini i da je ista možda malo izlizana, Jasna Zlokić je odgovorila:
– Ti si se izlizala, meni je ovo baš fino!
– Ovo je vrhunac večeri i 10. emisije – ustvrdila je Sandra Bagarić.
Nove fenomenalne zabavne transformacije čekaju nas i iduću nedjelju. Filip prolazi transformaciju u Louisa Armstronga, a Ana Maras u Verku Serduchku. Žanamari će se pretvoriti u Vlatku Pokos. Christina Aguilera nam također dolazi iduću nedjelju jer ju je gljiva dodijelila Hani, a Fil Tilen odlučio se za džokera, stoga ostaje nepoznanica tko će utjeloviti Nikolu Koju. Lana na pozornicu donosi pjesmu Psihomodo Popa, a Kedžo Doris Dragović čiji je, kako je sam rekao, najveći fan. Pobjednika Mattea moći ćemo gledati kao Freddieja Mercuryja.

Foto: Press