fbpx

Alka: Kuhati u tuđoj kuhinji je kao spavati u tuđem krevetu

Celebrity MasterChef…

Alka– Ništa mi ne ispada kao doma! – rekla je Alka Vuica. Nož joj je bio preoštar, imala je problema s pripremom mesa, a i prosuo joj se šafran.
– Kuhati u tuđoj kuhinji je kao spavati u tuđem krevetu. To nikada nije dobro prvi put!´, našalila se. No, Alka nije računala na faktor iznenađenja kojim je žiri odlučio ´zapapriti´ igru što je čak i nepredvidivu Alku izbacilo iz takta i unijelo nervozu u njezinu, kako kaže, ´odlikašku´ koncepciju. O kakvom se iznenađenju radi, kome je Alka poručila da treba kod zubara, koji joj je član žirija odgovorio da ga ne prekida te što je ova osebujna kantautorica pripremila na čak šest tanjura, ne propustite saznati u uzbudljivoj prvoj epizodi showa Celebrity MasterChefa.
Večerašnja, prva epizoda Celebrity MasterChefa donosi i prve ‘paprene’ situacije u poznatoj tv kuhinji. Naime, kandidati u najpoznatijoj reality kuhinji pripremat će svoja jela s potpisom, a Alkino jelo kako sama kaže, predstavlja njezinu osobnost pa će tako i jelo koje će pripremati biti slatko, kiselo i papreno. Alki će sat vremena i 15 minuta za pripremu jela biti ograničenje koje će joj stvoriti veliku nervozu.

Foto: Press