Mia Anočić Valentić oduševila transformacijom

Show…

Mia Anočić Valentić– Tako si slatka. Mia, ti si toliko zarazna, skinula si sve njezine pokrete, intonativno, glas, boja, sve. Super! – bila je oduševljena Sandra Bagarić, a s njom se složila i počasna članica žirija Bojana Gregorić Vejzović koja je dodala:
– Ja sam ostala ukopana zato što si cijelim habitusom skinula gospođu Doležal.
Ne samo da je nalikovala na Sanju Doležal, već je Mia Anočić Valentić i zvučala poput nje te s najvećim brojem glasova za nastup s Mia Anočić Valentićpjesmom Novih fosila ‘E moj Saša’ zasluženo odnijela pobjedu u trećoj emisiji showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’.
U idućoj epizodi showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ vidjet ćemo pobjednicu Miu Anočić Valentić u ulozi pjevačice grupe Black Eyed Peas, Marija Rotha kao pjevača grupe Guns’n’Roses, a Ivana Mišerić otpjevat će pjesmu grupe Ottawan, dok će Dalibor nastupiti kao pjevač grupe Prljavo kazalište. Posebno će zanimljiva biti transformacija Daniela Bilića koji će se transformirati u kolegicu Nives Celzijus, dok ćemo Nives gledati u liku Zvonka Bogdana. Ana Gruica postat će Katty Perry, a Bojana Jambrošića je na gljivi zadesio duet Jacquesa i Doris.

Foto: Press