Nagrađujemo čitatelje: Ladies Night: Vruća potjera!
Piše: redakcija On 4 svi., 2015 At 03:12 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Nagradna igra…

Vruća potjeraPortal Scena.hr u suradnji s Cineplexx nagrađuje najsretnije čitatelje s 3×2 ulaznice za projekciju filma ‘Vruća potjera‘ koji će se prikazati u sklopu Ladies Night večeri 7. svibnja 2015. godine s početkom u 19,30 sati u kinu Cineplexx City Center one East, City Center one Split i Centar Kaptol. Potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘Vruća potjera‘, ime i prezime, kontakt telefon, i napisati u kojem Cineplexx kinu (Cineplexx City Center one East, City Center one Split i Centar Kaptol) želite pogledati film. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u četvrtak 7. travnja do 10,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici. Ulaznice se podižu na blagajni Cineplexx kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta na dan projekcije.
Vruća potjeraLadies Night – Vruća potjera!
One su naoružane i nekako opasne. Urnebesna komedija donosi nam priču o marljivoj policajki koja sve radi po pravilima (Whiterspoon) koja će pokušati zaštititi sexy udovicu (Vergara) od narko-bossa. Dok bježe Teksasom u stopu ih prate korumpirani policajci i plaćeni ubojice.
Ladies Night paket uključuje kinoulaznicu za prikazivanje ovog hita 7. svibnja 2015. s početkom u 19,30 sati te iznenađenja koja su pripremili partneri događaja.
Ulaznice za Ladies Night su u prodaji i mogu se rezervirati na linku.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 7. svibanj:
Nagrade 3×2 ulaznice, za projekciju filma: ‘Vruća potjera‘ koji će se prikazati u sklopu Ladies Night večeri danas 7. svibnja 2015. godine s početkom u 19,30 sati u kinu Cineplexx City Center one East, City Center one Split i Centar Kaptol osvojili su Natalija Peti (Centar Kaptol), Robert Pucko (Cineplexx City Center one East) i Ivana Stanić (City Center one Split). Ulaznice se podižu na blagajni Cineplexx kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta na dan projekcije.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, u idućem tjednu opet Nagrađujemo čitatelje.
Scena.hr

comment closed