fbpx

Nijemi svjedok na malim ekranima!

HTV…

Nijemi svjedokNa ekrane HTV-a 17. travnja 2015. godine stiže jedna od najpopularnijih BBC-jevih uspješnica, nova, 17. sezona serije ‘Nijemi svjedok‘. Ovaj televizijski hit u Velikoj Britaniji iz sezone u sezonu redovito privlači više od sedam milijuna gledatelja, a emitira se i diljem svijeta u zemljama poput Danske, Švedske, Australije te na Dalekom istoku i u Latinskoj Americi. Autor serije je Nigel McCrery, bivši detektiv iz Nottinghamskog Nijemi svjedokodjela za ubojstva, koji je uspio vjerno rekonstruirati svijet forenzičkih istraga i njihovu borbu s najvećim krimi misterijama. Glumačku ekipu predvode Emilia Fox u ulozi dr. Nikki Alexander, vješte i sigurne patologinje te stručnjakinje za antropologiju.
U novim epizodama pred Nikki su velike kušnje. Poslije smrti profesora Lea Daltona, novi upravitelj Centra Lyell Thomas Chamberlain, dat će sve od sebe ne bi li impresionirao svoj tim suradnika. U međuvremenu, Nikki i Jack počet će istragu ubojstva mlade žene pronađene u škotskoj šumi. Nakon pronalaska kovčega s tijelom trudne djevojke iz Sjeverne Irske, istražitelji će se suočiti s hitnim zadatkom – morat će pronaći njezino dijete.
U prvoj epizodi vidjet ćete kako je nogometašu Isaacu Dreyfusu ugrožen ugled nakon što ga je neugodna snimka povezala sa ženom koja je brutalno ubijena. Nikki se pokušava pomiriti s Leovom smrću i dolaskom novog šefa. Njezini osjećaji isplivaju na površinu kada se nađe pod sve većim pritiskom da pronađe dokaze koji bi rasvijetlili dva nerješena slučaja – ubojstvo majke i sina u njihovom bogatom domu u Londonu te pronalazak unakaženog tijela jedne mlade žene.
Nove nastavke serije ‘Nijemi svjedok’ gledajte od 17. travnja na Drugom programu HTV-a u 22,00 sata.

Foto: Press