fbpx

Paulo Coelho: Hodočasnik – film o životu!

U kinima…

Najbolja priča Paula Coelha dolazi u hrvatska

Paulo CoelhoPokušaj samoubojstva, boravci u klinikama za psihijatriju, i sve vrste konflikata u 60-im i 70-im godinama prošlog stoljeća koje su mogle zadesiti tada jednog mladog čovjeka, a danas jednog od najvećih svjetskih pisaca, dio su biografskog filma Hodočasnik – Najbolja priča – Paulo Coelho. Film o neobičnom usponu mladog buntovnika stiže u redovnu kino distribuciju 6. kolovoza.
Paulo Coelho jedan je od najpopularnijih Paulo Coelhopisaca današnjice s preko 165 milijuna prodanih knjiga. Njegovih trideset naslova prevedeno je na preko 80 jezika i izdano u preko 150 zemalja. Neshvaćeni mladić i buntovnička mladost pretvorili su ga u čovjeka koji nije odustao od svog sna i postao svjetski poznati pisac. Iako je poznata ličnost, malo tko zna da je eksperimentirao s drogama, pokušao samoubojstvo, koketirao s magijom, proširio Rock and Roll diljem Brazila, proživio ljubavne uspone i padove, ne odustavši od svog najvećeg sna da bude veliki pisac.
Film Hodočasnik – najbolja priča Paula Coelha, pisca čije priče obožavaju milijuni ljudi, pokazuje njegov nevjerojatan i istinit životni put. Najveću inspiraciju za svoje knjige Paulo Coelho crpio je iz vlastitog života, a najveću slavu stekao je s Alkemičarom.
Film možete pogledati od 6.kolovoza u kinima.

Foto: Press