fbpx

Renata Sabljak izazvala je opće iznenađenje!

Show…

Tvoje lice zvuči poznato

Renata SabljakVrhunski profesionalci sektora za šminku showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ ove nedjelje napravili su nevjerojatnu transformaciju koja je sve ostavila u čudu. Totalno neprepoznatljiva Renata Sabljak izazvala je opće iznenađenje i sa samim izgledom , te naravnom izvedbom megahita ‘Forget You’ Cee Lo Greena te odnijela svoju prvu pobjedu u showu.
– Ja čak negdje ne mogu ni naći obrise Renate! Pojeo ju je totalno! Svaka čast! U ulozi do kraja! – poručila joj je pridružena članica žirija Mia Kovačić. Tomo je također bio zapanjen transformacijom te je komentirao:
“Apsolutno fantastično. Mislim da je ovo naprosto vrhunac svega na čemu smo radili gdje je sve došlo skupa ples, koreografija, šminka, protetika, boja, sve!“, a Sandra je ostala bez teksta da joj je odmah rekla ocjenu: “Dvanaest! Bravo! Ovo je dobrano zasluženo!“.
Renata SabljakKao pobjednica, Renata Sabljak je odabrala Centar za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka kojem će biti doniran iznos od 10 tisuća kuna.
Sljedeća emisija ujedno je i polufinale druge sezone showa u kojoj ćemo vidjeti kojih četvero natjecatelja će se boriti za laskavu titulu drugog pobjendnika showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Tako će Luka Bulić imati priliku utjeloviti svoju kolegicu Maju Šuput, dok će ona postati Justin Bieber. Ivan Šarić bit će Shania Twain, Dušan Bućan će biti Marina Perazić, Maja Posavec Kim Wilde, a Ivana Marić će biti Rihanna. Saša Lozar utjelovit će Arethu Franklin, a pobjednicu desete emisije Renatu Sabljak, gledat ćemo kao Shakiru.

Foto: Press