fbpx

Ante Vrban: Bez obzira na sve, najvažnije je zdravlje!

Blessfood…

Ante Vrban– Mislim da je ovo predivna poruka i odličan način da se probudi svijest kod ljudi da postoje oni kojima je pomoć jako potrebna. Bez obzira na sve drugo što imamo u životu, najvažnije je zdravlje, a večeras smo ovdje da bi pomogli roditeljima jako bolesne djece i da im olakšamo koliko možemo u najtežim trenucima u njihovim životima – rekao je domaćin Ante Vrban.
Još jedna u nizu Blessfood – Večera s porukom održana je po osmi put, a domaćin je bio naš poznati arhitekt svjetske reputacije Ante VrbanAnte Vrban. Donacijsku večeru Ante je održao u izuzetno bliskom i domaćem okruženju obitelji, najbližih prijatelja te poslovnih suradnika, a pomoć koja je prikupljena otišla je na adresu Udruge ‘Ljubav na djelu’.
Svi prisutni gosti složili su se da je projekt Blessfood – Večera s porukom uspješan i jedinstven upravo iz razloga što funkcionira po principu zajedništva, druženja i djelovanja svih građana bez obzira na njihove razlike s plemenitim ciljem pomoći onima kojima je pomoć potrebna, što je i geslo same Udruge Ljubav na djelu. Čineći dobro drugima sva dobrota i ljubav vraća se natrag u naša srca i tako pokrećemo kotač sreće kojim stvaramo bolji svijet.
Udruga roditelja djece oboljelih od malignih bolesti koja djeluju u sklopu ‘Klinike za dječje bolesti Zagreb’, svoje Ante Vrbandjelovanje prilagođava potrebama oboljele djece i roditelja kako bi zajedno što lakše prebrodili put od bolesti do ozdravljenja. Posebna gošća večere bila je Ljiljana Vuletić iz Udruge Ljubav na djelu koja se zahvalila na dolasku svim okupljenim gostima, približila im djelovanje udruge i njihove buduće ciljeve u pomaganju njihovim štićenicima.
Nova Večera s porukom sa zagrebačkom adresom sprema se već u subotu 30. svibnja, a naši najuspješniji skijaši i sportaši, Janica i Ivica Kostelić domaćini su večere kojom će se pomoći Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj.

Foto: Goran Matijašec