fbpx

Adna Šestić oduševila izvedbom Josipe Lisac

Supertalent…

Adna Šestić– Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva koja ni ne zna da je diva! Jedna mala diva koja je uspjela spojiti jazz, soul, sevdah i unijeti jednim dijelom sebe. Ja sam jako sretna da nam je Adna došla u Supertalent! – komentirala je Martina nastup 19-godišnje Adne Šestić iz Zenice koja se predstavila pjesmom ‘O jednoj mladosti’ Josipe Lisac u pratnji prijatelja Juraja na gitari i oborila sve s nogu.
Adna Šestić najviše je oduševila Janka koji je bez razmišljanja stisnuo zlatni gumb te ju tako direktno poslao u polufinale showa.
– Prvo si nas dobila sa simpatičnošću, onda si dala toj nevjerojatnoj pjesmi stvarno nešto svoje i u emotivnom i u glasovnom smislu. Mene si dirnula i hvala ti! Nevjerojatna skromnost i pristojnost, baš si nas kupila, ja mislim da ćeš ti pobijediti! – kazao joj je Janko, dok je Davor komentirao u svom stilu:
– Mogu reći da si ti željezo u kamenom dobu ili električni automobil u vrijeme konjskih zaprega, a da toga nisi ni svjesna. Imaš apsolutnu podlogu za to da budeš diva!

Foto: Press