fbpx

U Oštrovcu će se organizirati izbor za Miss!

Podvale i smicalice…

U Oštrovcu frcaju ljubavne iskre, organizira se i izbor za Miss

MissNakon što smo svjedočili neugodnom iznenađenju u novootvorenom restoranu ‘Đurin san’, vidjet ćemo hoće li se u sljedećim epizodama otkriti tko je krtica u Tominom restoranu. Zanimljivo će biti vidjeti do koje granice će Milica ići kako bi se ‘osvetila’ Ani za zvanje inspekcije.
Ruža se sprema otići iz Oštrovca, no zaustavljaju je Stipe i Mile koji i ovoga puta imaju podli plan kako bi se domogli novca. Ne propustite pogledati kakvu će ulogu Stipe Missmorati odigrati kako bi Ruža ostala u Oštrovcu. Stare simpatije između Snježane i Tomislava, ponovno će se rasplamsati, no to nikako neće biti Milici po volji.
U Oštrovac se vraća Duško kojega utjelovljuje Ivan Šarić, no ovoga puta ima novi zadatak – novu promidžbu parka prirode. U Oštrovcu će se organizirati izbor za Miss.
Zanimljivo će biti pratiti tko će biti u žiriju, tko će se natjecati, a tko će smišljati nove podvale i smiclice.
Podvala i smicalica neće nedostajati ni u borbi za Ružin novac. Na jednoj strani bit će Sveto sa svojim projektom za turizam, dok će mu s druge strane proturječiti Mile sa projektom pilane.
Tko će ponijeti laskavu titulu Miss Oštrovca, te čiji će projekt izboriti više glasova, ne propustite pogledati sljedećeg tjedna u omiljenoj seriji ‘Kud puklo da puklo‘ od ponedjeljka do četvrtka od 21,00 sat!

Foto: Press