Advent: Black Coffee otvara ciklus noćnih koncerata
By redakcija On 6 pro., 2017 At 01:04 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Split…

Black CoffeeAdventskim koncertom Black Coffee i gosti, u subotu 9. prosinca 2017. godine s početkom u 21.00 sat u Kavani Hrvatskog narodnog kazališta Split, započet će ciklus noćnih koncerata i jam-sessiona jazz, jazz-rock, blues, sympho-rock, fusion i srodne glazbe. Ovi koncerti, čiji je osnovni motiv obogaćivanje ponude splitske glazbene scene, rezultat su inicijative glazbenika Zvonimira Boldina koji je, uz HNK Split kao suorganizatora, i glavni organizator i producent projekta.
Black Coffee nastupit će sa zadarskom jazz-pjevačicom Martine Thomas, te gostima iznenađenja. Nakon koncerta Black Coffee i gosti, već sljedećeg tjedna u četvrtak 14. prosinca u 22 sata koncert će održati sastav More Acoustic Touch s gostima, a planirano je da se od veljače sljedeće godine koncerti održavaju najmanje jednom tjedno. Na njima će, osim glazbenika iz Splita, nastupati i renomirani glazbenici iz ostalih hrvatskih glazbenih centara, ali i iz susjednih država. Bit će to, također, i prostor za kreativni kontakt glazbenika srodnog izričaja iz različitih glazbenih sastava. Kućni band bit će grupa More more čiji je voditelj i osnivač Zvonimir Boldin.
Renomirani splitski glazbenik Zvonimir Boldin flautist je u Orkestru HNK Split čiji je bio i voditelj. Bio je i voditelj Porin orkestra, a u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća bio je član izvorne postave legendarne splitske grupe More.

Foto: Press

comment closed