Bruno Mustić: Ni vatreno krštenje nas nije spriječilo!
Piše: redakcija On 7 kol., 2015 At 02:24 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Supetar…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Svečano otvoren prvi Brač Film Festival u Ljetnom kinu u Supetru

Bruno Mustić– Na festivalu smo radili tijekom cijele godine, moji dragi kolege i ja, i to volonterski. Iz ljubavi prema filmu i ljubavi prema otoku Braču. Imali smo vatreno krštenje, međutim nije nas spriječila ni kiša ni nestanak struje te brojne druge ‘više sile’ tako da sam uvjeren da se i dogodine vidimo u isto vrijeme, na istom mjestu. Hvala vam svima – poručio je direktor Brač Film Festivala Bruno Mustić.
Sa sat vremena zakašnjenja, s početkom u Bruno Mustić22.30, svečano je otvoren prvi Brač Film Festival u Ljetnom kinu u Supetru, na otoku Braču. Ljetna oluja koja je uzrokovala nestanak električne energije od gotovo sat i pol glavni je krivac odgode svečanog otvaranja prvog BFF-a. Usprkos vremenskim nepogodama, Brač Film Festival svečano je otvoren pred prepunom ljetnom dvoranom te projekcijom filma ‘Takva su pravila’ redatelja Ognjena Sviličića.
Da će BFF imati dug i sretan filmski vijek, potvrdio je i direktor  festivala Bruno Mustić koji se tijekom svečanog otvaranje prije svega zahvalio publici na strpljenju i ljubavi prema filmu zbog kojeg su u potpunom  mraku čekali i zajedno s organizatorima vjerovali u početak prve BFF projekcije ispred i u samom ljetnom kinu u Supetru.  Zahvalio se svim sponzorima,  Turističkoj zajednici i Gradu Supetru  na podršci te preko 50 mladih i entuzijastičnih ljudi iz svih dijelova Hrvatske i regije koji su tijekom cijele godine radili i realizirali ideju prvog Brač Film Festivala.
Bruno MustićBrač Film Festival nastavlja se danas projekcijom filma ‘Zagonetni dječak’, redatelja Dražena Žankovića u sklopu BFF programa za djecu, s početkom u 10 sati u Narodnoj knjižnici.
U kinu na otvorenom, u Waterman resortu, s početkom u 21.30 prikazat će se ciklus kratkometražnih filmova. Riječ je o studentskim filmskim uradcima iz nekoliko filmskih akademija diljem Europe. Zajedno sa svojim filmovima u Supetar su kao gosti Brač Film Festivala došli i njihovi autori, a većina od njih svoje filmove premijerno  prikazuje upravo na Brač Film Festivalu. U sklopu glavnog dugometražnog programa Brač Film Festivala, u Ljetnom kinu, s početkom u 21.30, posjetitelji prvog BFF-a imat će priliku pogledati film ‘Turist’, švedskog  redatelja Rubena Östlunda.

Foto: Press

comment closed