Film Ognjena Sviličića otvara Brač Film Festival!
Piše: redakcija On 14 srp., 2015 At 05:44 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Brač…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Brač Film FestivalOd 6. do 8. kolovoza 2015. godine Brač će biti središte filmske umjetnosti s prvim po redu ‘Brač Film Festival‘ koji se održava u sklopu manifestacije Supetarsko lito. Pod pokroviteljstvom Grada Supetra i Turističke zajednice Grada Supetra organizatori su pripremili odličan program. Osnivač i direktor je mladi redatelj i producent Bruno Mustić, a u projektu  sudjeluje preko 50 mladih  ljudi, uglavnom studenata, iz cijele regije.
Glavni program festivala se dijeli na: projekcije za djecu, kratkometražni program i dugometražni program.
Film Ognjena Sviličića, Takva su pravila, koji se proslavio nagradom na venecijanskom festivalu otvara Brač Film Festival. Drugu večer obilježit će švedski film Turist redatelja Rubena Östlunda koji je 2014. godine dobio nagradu žirija u programu Un certain Regard filmskog festivala u Cannesu, a zadnju večer posjetitelji će moći uživati u kino-hitu Bit ćemo prvaci svijeta.
Kratkometražni program bit će prikazan druge večeri Brač Film Festival u amfiteatru Waterman Resorta. Svoje filmove predstaviti će studenti filmskih akademija u Zagrebu, Beču, Ljubljani, Banja Luci, par nezavisnih mladih autora te studenti European Film College-a iz Danske.
Najmlađi će moći uživati u programu ‘Koko u Supetru’ sva tri dana u jutarnjim satima te pogledati koje je dogodovštine naš najpopularniji mladi junak Koko proživio u filmovima ‘Koko i duhovi’, ‘Zagonetni dječak’ te ‘Ljubav ili smrt’.
U suradnji s ‘Foto dana mladih’  u Supetru će biti organizirana izložba fotografija ‘Hrvatska  u oku mladih  fotografa’.

Sve je spremno za odličan provod na Braču!

Foto: Press

comment closed