Cineplexx: Održana premijera filma ‘Uloga za Emu’
Piše: redakcija On 29 svi., 2015 At 06:51 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Centar Kaptol…

Cineplexx, Uloga za EmuSinoć je u kinu Cineplexx Centar Kaptol održana premijera slovenskog hita ‘Uloga za Emu‘. Kao posebni gosti hrvatske premijere pridružili su se redatelj ove slovenske kinematografske uspješnice Alen Pavšar, producentica filma Mateja Zorko te glumice Tina Gorenjak i Monika Oset. Film ‘Uloga za Emu‘ do danas je u Sloveniji pogledalo preko trideset tisuća ljudi zbog čega mu je dodijeljena Zlatna rola kao najgledaniji slovenski film 2014. godine.
O filmu:
Posve očajna tinejdžerka Ema neuspješno traži ulogu u svom životu; kod roditelja, prijatelja, u školi i u ljubavi. Nakon što sudjeluje na audiciji za novinarku školske televizije, čini se da će konačno naći svoje mjesto pod suncem, a možda i svoju ljubav. Ali televizijski svijet ima svoja pravila i prema nekome tko nema iskustva Cineplexx, Uloga za Emumože biti vrlo nemilosrdan. Hoće li njezina želja za radom u medijima unatoč tome biti veća od svih prepreka?
U filmu ‘Uloga za Emu’ glavne uloge su ostvarili Lara Safran, Tina Gorenjak, Alida Bevk, Vojko Belšak, Rok Vihar, Blaž Setnikar

Foto: Press

comment closed