Blagdanska čarolija…
– Čokolada… Riječ koju baš svatko izgovara s puno ljubavi! Od mnogih izreka posebno je simpatična ona koja kaže da devet od deset ljudi voli čokoladu, a onaj deseti sigurno laže. Ili je taj deseti nije jeo u našim Milenij hotelima. Tijekom čokoladnog vikenda svaki naš hotel skriva neku svoju slasnu, zamamnu, čoko tajnu! Posjetite naše kavane i restorane, a nikako ne propustite slatke programe i iznenađenja u jedinstvenom ‘Milenij Choco
Svijetu hotela Continental’! – pozivaju organizatori na ‘Festival čokolade‘ koji će se održavati od 4. – 6. prosinca 2015. godine u Milenij hotelima.
Sutra, 5. prosinca, s početkom u 10,00 sati, mladi i talentirani talijanski choco kipar Antonio Licitra izrađuje čokoladni kip ‘Djevojke s galebom’. Svojim iznimnim talentom u izradi čokoladnih skulptura Antonio Licitra nastupio je i na ovogodišnjem EXPO-u u Milanu gdje je posjetitelje iz cijeloga svijeta oduševio skuplturom djevojčice ‘Sjećanje na budućnost’. Školovao se u umjetničkoj školi u Modici, a svoj talent redovito usavršava i sa poznatim svjetskim majstorima, te osvaja prve nagrade na velikim svjetskim natjecanjima i izložbama. U sklopu festivala čokolade pripremljen je i bogat zabavni program; izrada ‘Božićne čokoladne bajke’ i velikog Božićnog drvca od čokolade, dječja predstava: ‘Palačinka mog života’, nastup Tango Appassionato Quarteta, Dalawa Stories, Katarina Jurić Duo, Harmonika Live, Romantic Live Piano, Sunny Side i Damir Kedžo.
Program ‘Festival čokolade’ u Milenij Choco svijetu:
Talijanski choco kipar Antonio Licitra
Subota, 05.12.2015. – 10,00 – 16,00 sati
Nedjelja, 06.12.2015. – 10,00 – 13,00 sati
Božični izlog ‘Milenij Choco svijeta’
10,00 – 18,00 sati – Milenij Choco Svijet (Hotel Continental)
Izrada ‘Božićne čokoladne bajke’ i velikog Božićnog drvca od čokolade
Choco menu ‘Par exellence’
Antica Osteria da Ugo (Hotel Continental)
– Hladno predjelo – Paški sir u umaku tamne čokolade + dekoracija 2 praline sa paškim sirom
– Glavno jelo – Biftek u umaku od aceta balsamica i tamne čokolade –prilog: pečeni krumpir
– Desert – Panna Cotta s preljevom od bijele ili crne čokolade
Cijena: 205,00 kn
Choco menu
Á la carte restaurant Argonauti (Hotel Milenij)
– Hladno predjelo – Drniški pršut sa aromatiziranom tamnom čokoladom
– Juha – Krem juha od rajčice sa čokoladnim krokantom
– Toplo predjelo – Rižoto od bundeve sa đumbirom i čokoladom
– Glavno jelo – Biftek u umaku od tamne pikantne čokolade / Glazirana riža sa šipkom
– Desert – Puding od bijele čokolade sa flambiranim mandarinama
Cijena: 310,00 kn
Choco cocktails
Hotel Continental (Antica Osteria da Ugo & Juicy & Champagne bar)
– Hennesy Choco
– Choco Ice
– Choco Kids
– Baileys Choco
Music&Entertaiment
Hotel Continental
Dječja predstava: ‘Palačinka mog života’
Caffé Continental – 05.12. – 10,30 sati
Koncert: Tango Appassionato Quartet
Terasa hotela Continental – 05.12. – 13,00 – 16,00 sati
Live Music Evenings
Antica Osteria da Ugo – 18,00 – 22,30 sati
04.12. Dalawa Stories (Pop music)
05.12. Katarina Jurić Duo (Pop & rock)
Harmonika Live
Terasa hotela Continental – 6.12. – 10,00 – 13,00 sati
Hotel Milenij
Romantic Live Piano
Lobby bar Madonnina
04./05.12. – 08,00 – 13,00 sati/18,30 – 22,30 sati
06.12. 08:00-12:00 h
Nedjeljni koncerti
Terasa hotela Milenij – 12,00 – 15,00 sati
05.12. Sunny Side (Jazz, pop & rock standards)
06.12. Damir Kedžo (Pop, rock & jazz standards)
Foto: Press