fbpx

Sveti Nikola, božićni sajam, tombola…

Knežija…

Uz puno pjesme i smijeha i ove godine dočekati ćemo Svetog Nikolu, kažu organizatori

božićni sajam– Za posjetitelje smo pripremili bogat program. Na pozornici će se predstaviti grupa roditelja s Knežije koja je pripremila predstavu ‘Ogledalce‘. A program se nastavlja predstavom ‘Igra se nastavlja‘ – Grigora Viteza u izvedbi Kazališne skupine ‘Prijatelj’. Predstava afirmira veselu igru u kojoj dijete uz najobičnije stvari može biti štogod zaželi. Po završetku predstave pjesmom učenika Osnovne škole Matije Gupca na radost svih mališana prizvati ćemo Svetog Nikolu – pozivaju organizatori.
Igra se nastavljaU nedjelju 4. prosinca 2016. godine uz besplatan ulaz u Domu kulture Knežija, Albaharijeva 2, Centar za kulturu Trešnjevka u suradnji s Vijećem mjesnog Odbora Knežija i Vijeća Gradske četvrti Trešnjevka jug obilježiti će dolazak Svetog Nikole i predstaviti sve organizacije na Knežiji na božićnom sajmu.
Osim programa na pozornici razveseliti će nas Božićni sajam na kojem će se predstaviti Osnovna škola Matije Gupca, Osnovna škola Horvati i Dječji vrtić Matije Gupca; te organizacije s područja Knežije s dječjim božićnim ukrasima. A bit će postavljen i sportski poligon za djecu uz pomoć sportske organizacije ‘Medo Sportaš’ i na kraju roditelji s Knežije organizirali su Božićnu tombolu za djecu.
Ovaj program dio je proslave 35. rođendana Centra za kulturu Trešnjevka koji će se obilježiti održavanjem 35 događanja besplatnih za javnost.
Ulaz je besplatan.

Foto: Press