fbpx

GNK Dinamo predstavio dresove za novu sezonu

Zagreb…

GNK DinamoNa svečanoj konferenciji za medije održanoj u ložama maksimirskog stadiona predstavljena je partnerska suradnja između GNK Dinamo i poznatog brenda Adidas. Nove službene dresove koje će igrači Dinama nositi u sezoni 2017/2018. predstavili su glavni direktor GNK Dinamo Tomislav Svetina, direktor sektora marketinga, prodaje i komunikacija Tomislav Rukavina, direktorica adidas Croatia Ana Marija Prskalo Sever, sport marketing manager adidas Croatia Ivan Milić, kao i cijela momčad poznatog zagrebačkog nogometnog kluba.
GNK DinamoU zanimljivom predstavljanju novih dresova korišteni su dronovi koji su na visinu od 15-ak metara podignuli tri nova adidas dresa Dinama, a završetkom zračne prezentacije otkrivene su lutke odjevene u adidas dresove. Promociju su u tom trenutku dolaskom uveličali igrači prve momčadi odjeveni upravo u novu adidas službenu opremu.
– Ove sezone Dinamov će dres biti poseban po nekoliko detalja. To su svakako natpis ”nema predaje” s unutarnje strane ovratnika, malo slovo ”d” ispod stražnje strane ovratnika, zatim hologramske oznake autentičnosti ”adidas” i ”GNK Dinamo”, a najveća je atrakcija poseban Sammirgrb Dinama s dvije zvjezdice: – Zvjezdice na grbu uzeli smo po uzoru na mnoge europske klubove. Svaka zvijezda predstavlja komplet od deset naslova prvaka. Dinamo je u svojoj povijesti osvojio šest naslova pod imenom Građanski; četiri u bivšoj Jugoslaviji te 18 u samostalnoj Hrvatskoj. Dakle; ukupno 28 naslova. Očekujemo da za dvije godine na grb dodamo još jednu zvjezdicu – poručuju iz Dinama.
Na promociji dresova u ime cijele momčadi komentar na nove dresove dao je kapetan Dinama Domagoj Antolić:
– Moram priznati da smo bili oduševljeni. Najteže je ovih dana bilo šutjeti o boji dresa i o nekim detaljima poput zvjezdica na grbu. Znamo što adidas znači u svjetskim okvirima i mislim da je ovo dobitna kombinacija za obje strane. Očito je adidas prepoznao Dinamo kao svog partnera u Hrvatskoj i to me kao kapetana čini izuzetno ponosnim. Mogu samo obećati da ćemo im povjerenje vratiti kroz rezultate.

Foto: Press – GNK Dinamo