fbpx

Inauguracija predsjednice RH i na Eurovision News Exchange!

HTV…

Inauguracija predsjednice– Višesatni program koji počinje u 11,00 sati vodit će i uređivati Elizabeta Gojan, a gledatelji HTV-a na Prvom i Četvrtom programu moći će pratiti sva relevantna zbivanja, uz komentare iz studija te izvještaje naših reportera. Istodobno i Hrvatski radio na prvom programu ima emisiju uživo i prijenos, a sve će se moći pratiti i na web portalu. Pokrili smo sve platforme HRT-a. Ovo je samo jedan u nizu događaja gdje će naša kuća pokazati svoje sposobnosti. Ovakve događaje uistinu možemo samo mi realizirati – rekla je rukovoditeljica Informativnog medijskog servisa Lamija Alečković.
Inauguracija predsjedniceVišesatni program ‘Inauguracija predsjednice RH’ u nedjelju 15. siječnja Hrvatska televizija emitirat će i na multimedijskom servisu ‘Eurovision News Exchange‘, servisu za razmjenu audio i video materijala članica javnih televizija EBU-a.
Tako će prijenos inauguracije prve hrvatske predsjednice gospođe Kolinde Grabar Kitarović istodobno biti dostupan svim članicama javnih televizija EBU-a (European broadcasting union). Time će jedan od glavnih događaja u eurovizijskoj razmjeni u nedjelju biti inauguracija u Zagrebu.
Isto tako, Hrvatska radiotelevizija će, kao i u vrijeme prethodnih predsjedničkih inauguracija, omogućiti uslugu distribucije signala, odnosno preuzimanja prijenosa i svim ostalim televizijskim kućama u Hrvatskoj.

Foto: Press