Lana Jurčević: Jole je hodajuća bomba pozitivne energije
Piše: redakcija On 27 stu., 2016 At 02:34 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Show…

Lana Jurčević– Jole je hodajuća bomba pozitivne energije. Mislim da i ja imam tu neku njegovu energiju i životno veselje u sebi. On je osoba koji će uvijek imati to nešto dječački u sebi, kao i ja – rekla je Lana Jurčević.
Svi već znaju koliko je zabavno kada se muški natjecatelji moraju snaći u ulozi žene, a kad se još radi o nekim od najpopularnijim pjevačicama na svijetu, onda zabavi nema kraja. Lana Jurčević će ovaj put stat će na binu showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ kao Jole.
Dok će Lana nastupiti kao muškarac iza Filipa Dizdara sada su već naporne priprema da se transformira u Anastaciu. Filip će izvesti njenu pjesmu ‘One Day In Your Life’.
– To je najmuževnija žena koju sam mogao dobiti”. Filipu su taman malo izrasli brada i brkovi, no ostat će opet iz njih, a kako će mu sjesti ova uloga saznat ćemo ove nedjelje – rekao je Filip.
Damir Kedžo se veseli nastupu i izvedbi pjesme ‘September’ od Earth, Wind & Fire.
Lana Jurčević– Ja sam ful zadovoljan iako ostajem bez pola čela – komentirao je Damir.
Fil Tilen ove nedjelje postaje Mary J.Blige.
– To je nešto kao plesna terapija. Bojim se jedino da ću izgledati kao transvestit u toj crnoj koži – iskren je Fil Tilen.
Matteo Cetinski uzbuđen je oko ovotjednog nastupa i izvedbe pjesme ‘It’s raining men’ od Weather Girls.
– To je esencija disca. I ovdje se radi o priličnim visinama. Bit će jako teško – izjavio je Matteo koji će morati pronaći još jednu ženu u sebi zahvaljujući showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’.
Ana Maras Harmander postaje Alka Vuica koja će svoj sud dati odmah iza nastupa jer će ove nedjelje upravo ona biti četvrti član žirija. Ana će nas podsjetiti na spot Alkine pjesme ‘Varalice’. Prije nje je i Mario Petreković bio Alka u showu, tako da je Ani priličan teret nadmašiti ovoga tjedna njih oboje. Žanamari Perčić je ovaj put uzela džokera, a tek kada ta osoba izađe iz transformacijskog lifta vidjet ćemo o kome se točno radi. Hana Hegedušić će pak doživjeti pravo iznenađenje kad uz nju na binu stane i prava Jasna Zlokić, te će njih dvije zajedno dovršiti pjesmu ‘Skitnica’.
Ne propustite osam novih nevjerojatnih transformacija ove nedjelje!

Foto: Press

comment closed