Dupla doza Jasne Zlokić u Tvoje lice zvuči poznato
Piše: redakcija On 24 stu., 2016 At 08:33 AM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

Jasna ZlokićDeseta emisija showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ donosi novih osam nastupa i fantastičnih transformacija. Pjesmu ‘Skitnica’  Jasne Zlokić izvest će Hana Hegedušić, a bit će zanimljivo vidjeti i duet ove pjesme jer će se transformiranoj Hani tijekom njene izvedbe u jednom trenutku na iznenađenje svih prisutnih pridružiti i prava Jasna. Dupla doza Jasne Zlokić zaorit će studijom showa, a o pripremama Hana kaže:
– Spremna sam, nadam se da će biti efektno.”
Alku Vuicu, koja će i sama sjesti za stol žirija za zadatak, dobila je za zadatak prošlotjedna pobjednica Ana Maras Harmander. U showu je Alku već imitirao u prvoj sezoni Mario Petreković, a članica žirija ususret ovotjednim nastupima i transformacijama je izjavila:
– Mario je tada obnovio stari hit ‘Laži me’ tako da su i djeca koja tad nisu bila ni rođena sad se ponovno navukla na tu pjesmu.
Fil Tilen ove nedjelje postaje Mary J.Blige.
– Ona je nešto kao Nina Badrić koja repa. Odrastao sam na ovakvoj glazbi – izjavio je Fil Tilen koji je kaže da je svjestan koliko je ovo težak zadatak.
Jole će isto opet stati na binu popularnog showa Nove TV i to zahvaljujući Lani Jurčević koja će morati skinuti njegove pokrete, glas i sve ono po čemu je ovaj pjevač prepoznatljiv.
tlzp– Pjevali smo na par koncerata zajedno. Uhvatit ću se za njegove oči i njegove pokrete – kaže Lana.
Damir Kedžo dobio je zadatak izvesti pjesmu ‘September’ od Earth,Wind &Fire, dok ćemo Filipa Dizdara ove nedjelje vidjeti kao Anastaciu. Matteo Cetinski pjevat će hit ‘It’s raining men’ od Weather Girls, a tek ćemo vidjeti kako će izvesti pjesmu ‘Family affair’. Žanamari je odlučila malo odmoriti od priprema za nastup u showu pa je uzela džokera, a tek kada ta osoba izađe iz transformacijskog lifta vidjet ćemo o kome se točno radi. Džoker će ove nedjelje izvesti hit od skupine Village people, YMCA.
– Moj džoker je savršeno pogođen za ovaj tip izvođača, on je multitalentiran – izjavila je Žanamari.

Foto: Press

comment closed