fbpx

Lana Jurčević kao Liza Minelli došla do svoje prve pobjede

Show…

Lana Jurčević– Mene si ostavila bez daha. Za ovu točku u teatru treba mjesec dana. Ti si to napravila u tjedan dana. Svaka ti čast – komentirala je oduševljeno Lanin nastup Sandra Bagarić.
Lana Jurčević pobjednica je sedme epizode glazbeno zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, a za taj uspjeh zaslužna je njena sjajna i zavodljiva cabaret izvedba pjesme ‘Mein Herr’ Lize Minelli. U crnom kostimu, kratkim hlačicama i crnim halterima Lana Jurčevićfantastično je izvela vrlo kompleksnu vokalno koreografsku izvedbu, što su u komentarima podcrtali svi članovi žirija. Njen trud uložen nimalo lagan zadatak žiri i kolege natjecatelji nagradili su s najviše bodova, te osigurali Lanu prvu pobjedu u showu. Zahvaljujući pobjedi, Lana Jurčević je odabrala udrugu ‘Tesa – psihološko savjetovalište’ kojoj će u njeno ime Nova TV donirati 10.000 kuna.
Nove fenomenalne zabavne transformacije čekaju nas i iduću nedjelju, kao i dvije zanimljive poslastice. Moći ćemo gledati dvoboj pjevačke dive Cher, ali i transformaciju u pjevačicu koja je trenutno jedna od natjecateljica. Naime, Damir Kedžo će se pretvoriti u Lanu Jurčević. Cher dvoboj nas čeka između Hane i Mattea, a prava Lana će u idućoj emisiji biti uz jokera za koji se odlučila nakon što joj je gljiva dodijelila ulogu Jessie J. To će joj sigurno ostaviti dovoljno vremena za uživanje u Kedžinoj transformaciji. Filipa Dizdara moći ćemo gledati kao Jason Derula, a Fil Tilen će pjevati pjesmu C+C Music Factoryja. Žanamari je oduševljena zadatkom koji joj je dodijeljen, legenda Prince, a zahvaljujući Ani Maras Harmander u showu ćemo čuti i neki od hitova Miše Kovača.

Foto: Press