Pivskom zdravicom otvoreni 29. Dani piva Karlovac!
Piše: redakcija On 22 kol., 2015 At 10:00 AM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Karlovac…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Dani pivaUz pivsku zdravicu i vatromet jučer su otvoreni 29. Dani piva Karlovac, najveći i najstariji hrvatski festival piva. Dane piva je otvorio gradonačelnik Grada Karlovca Damir Jelić koji nazdravio Karlovačkim pivom s predsjednicom Uprave Karlovačke pivovare Brankom Slaveskom. Na glavnoj pozornici nastupila je Severina. Prije službenog otvorenja Karlovcem je prošetala tradicionalna povorka u kojoj je bilo oko 500 sudionika. Povorka je krenula iz centra Dani pivaKarlovca i stigla na Športsko-rekreacijski centar Korana gdje se do 31. kolovoza održavaju Dani piva.
I ove godine organizirani su zanimljivi događaji u sklopu manifestacije. Tako će ljubitelji piva danas od 16,00 sati moći kušati studentsko pivo Veleučilišta u Karlovcu. Osim Karlovačkog, koje je napravljeno od hrvatskog ječma, i ostalih brendova kompanije Heineken Hrvatska, ljubitelji piva moći će uživati u nekim stranim pivskim brendovima kao što su: Żywiec Marcowe, Żywiec Porter, Żywiec Bock, Żywiec APA, Warka Strong, te Birra Moretti.
Heineken Hrvatska nastavlja promicati odgovornu konzumaciju kroz podjelu narukvica s natpisom Ja sam 18+, te kroz besplatan prijevoz autobusima iz Ozlja i Duge Rese kako bi odrasli potrošači bezbrižno uživali u omiljenom pivu. U suradnji s tvrtkom Čistoća na lokaciji Dana piva postavljen je kontejner za recikliranje, a Karlovačko zelene patrole svakog odraslog potrošača koji reciklira 10 praznih plastičnih čaša nagrađuju Karlovačkim pivom. Putem ove aktivnosti pod imenom Recikliraj i nazdravi! želi se poticati recikliranje i briga o okolišu na Danima piva. Tradicionalno, za vrijeme trajanja manifestacije održat će se i dan otvorenih vrata pivovare u Karlovcu u ponedjeljak, 24. kolovoza od 14 do 17,30 sati kad će svi zainteresirani moći vidjeti gdje i kako se pravi Karlovačko pivo.

Foto: Press

comment closed