fbpx

Pero Kvrgić i Lela Margitić gostuju u Puli!

Stilske vježbe…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Sutra, 20. siječnja u 20 sati, na programu INK Gradskog kazališta Pula su Stilske vježbe autora Raymonda QUENEAUA iz produkcije Kazališta Planet Art, Zagreb. Stilske vježbe fenomen su svjetskih razmjera. One su najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom. Pero Kvrgić i Lela Margitić ovu su predstavu svojom virtuoznošću poveli i u svjetsku kazališnu povijest.  Najsjajniji je predstavnik cijele jedne iznimne kazališne ere, po kazališnoj i glumačkoj kvaliteti, te već punih 47 godina spada u sam vrh svjetske kazališne produkcije. Radi se o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću.

Pero Kvrgić

Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva – magijom kazališta!
Stilske vježbe jednako će oduševiti pasioniranu kazališnu publiku, kao i učenike srednjih škola koji se prvi put susreću s kazalištem. Predstava je to za sve generacije, koja stvara kazališnu publiku.
Zahvaljujući majstorskim glumačkim kreacijama Lele Margitić i Pere Kvrgića, interes publike za ovom predstavom ne jenjava, te ona dugi niz godina s lakoćom puni dvorane.
U Stilskim vježbama uživa publika svih generacija, a oni koji je još uvijek nisu vidjeli, moći će se uvjeriti u kvalitetu ovog sjajnog djela i otkriti zbog čega je ova predstava stekla kultni status, te se za nju uvijek traži karta više.

Redatelj: Tomislav RADIĆ
uloge:  ON… Pero KVRGIĆ i ONA… Lela MARGITIĆ
Foto: Press