fbpx

Premijera: Eko predstava – Lara u svijetu životinja

Zagreb…

Nova eko predstava za djecu Kazališta Smješko – Lara u svijetu životinja

Lara u svijetu životinjaAutorska predstava Lara u svijetu životinja prema tekstu nagrađivanog Hrvoja Zalara i u režiji Ivane Boban premijeru će imati u nedjelju 16. listopada 2016. godine s početkom u 11.30 sati u Centru za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1.
Lara u svijetu životinja autorski je tekst Hrvoja Zalara koji progovara o odnosu ljudi i prirode te nas kroz zaigran način upoznaje sa svijetom domaćih autohtonih i zaštićenih životinjskih vrsta. Dinamičnu igru životinjskih i ljudskih likova vode Vini Jurčić, Robert Španić i Marija Šegvić u ulozi djevojčice Lare.
Izlet u prirodu nekima nije najdraža stvar na svijetu. Ali, kada iza svakog stabla ili ispod svakog kamena možete pronaći njihove stanovnike stvari postaju itekako zanimljive. Klepetan Rodan, missica Risica, gospođa Šišmišica i zec Martin Lijepouhi samo su neki od šumskih likova koji će rado dati pokoji savjet što svatko od nas može učiniti kako bi prestalo istrebljenje autohtonih i ugroženih životinjskih i biljnih vrsta! Predstava je namijenjena djeci od 5 do 11 godina.
Ulaznice za premijeru mogu se kupiti sat vremena prije početka predstave na blagajni Centra za kulturu Trešnjevka.

AUTORSKI TIM:
Tekst: Hrvoje Zalar
Režija: Ivana Boban
Glume: Marija Šegvić, Robert Španić, Vini Jurčić
Glazba: Damir Šimunović
Scenografija i kostimi: Zdravka Ivandija Kirigin
Produkcija: Kazalište Smješko

Foto: Press