fbpx

Ivan Šarić priznao da je mutant

X-Men…

Ivan ŠarićNajpoznatiji hrvatski komičar prvi je Hrvat koji je javno objavio da pripada X-Men vrsti. Činjenica koju je dugo skrivao došla je na vidjelo nakon što je Ivan Šarić samom Magnetu oteo kacigu, čime je potvrdio status najjačeg mutanta o čemu je izvijestio fanove na svojoj službenoj web i Facebook stranici. Na istoj lokaciji, Šarić je pozvao i druge hrvatske X-Mene da se otkriju te ih izazvao na borbu za Magnetovu kacigu.
Još uvijek nije poznato komičarevo mutantsko ime niti popis moći koje posjeduje, no sigurno je da se radi o dosada neviđenim sposobnostima budući da iza Šarića stoji cijeli niz mega uspješnih projekata koje je Ivan samim čudom realizirao.
Borba za pravu pravcatu Magnetovu kacigu (repliku identičnu onoj iz filma Ivan ŠarićX-MEN: DANI BUDUĆE PROŠLOSTI, kolekcionarski primjerak limitirane edicije s certifikatom i rednim brojem) traje do četvrtka 29. svibnja.
Ovo će, također, biti i jedinstveni doprinos Hrvatske mutantskoj rasi koja je trenutno okupljena u kinima kako bi osigurala opstanak svoje vrste u, prema publici i kritičarima širom svijeta, najboljem filmu X-Men serijala do sada DANI BUDUĆE PROŠLOSTI u kojem su u glavnim ulogama Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Evan Peters, Patrick Stewart, Ana Paquin, Halle Berry, Ian McKellen, Ellen Page i Nicholas Hout.
Tko kaže da im se u sljedećem nastavku neće pridružiti i netko od domaćih mutantskih snaga, stoga podržimo akciju njihovog izlaska u javnost odmah danas shareanjem poziva po društvenim mrežama i web stranicama!

Foto: Press