fbpx

Planet Art: Stilske vježbe u Lisinskom!

Zagreb…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Stilske vježbeDanas, 17. veljače 2015. s početkom u 20.00 sati u Lisinskom na programu je predstava Stilske vježbe iz produkcije kazališta Planet Art, Zagreb. Stilske vježbe fenomen su svjetskih razmjera. One su najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom. U siječnju 2015. godine Stilske vježbe su obilježile 47 godina izvođenja predstave.
Pero Kvrgić i Lela Margitić ovu su predstavu svojom virtuoznošću poveli i u Stilske vježbesvjetsku kazališnu povijest. Radi se o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću.
Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva – magijom kazališta!
Stilske vježbe jednako će oduševiti pasioniranu kazališnu publiku, kao i učenike srednjih škola koji se prvi put susreću s kazalištem. Predstava je to za sve generacije, koja stvara kazališnu publiku.
Zahvaljujući majstorskim glumačkim kreacijama Lele Margitić i Pere Kvrgića, interes publike za ovom predstavom ne jenjava, te ona dugi niz godina s lakoćom puni dvorane. U predstavi ‘Stilske vježbe’ uživa publika svih generacija, a oni koji je još uvijek nisu vidjeli, moći će se uvjeriti u kvalitetu ovog sjajnog djela i otkriti zbog čega je ova predstava stekla kultni status, te se za nju uvijek traži karta više.

Uloge:  ON… Pero KVRGIĆ i ONA… Lela MARGITIĆ
Predstava je na rasporedu u utorak 17. i 20. veljače 2015. u 20,00 sati, Lisinski, ZAGREB
info. KD Lisinski 01/61 21 167 i 01/61 21 166

Foto: Press