fbpx

Psihomodo pop hitovima ugrijali atmosferu na trgu

Samobor…

Princ Fašnik konačno je preuzeo ključeve grada, Fašnička republika zaživjela je u svom punom sjaju, a Samoborci su još jednom pokazali koliko njeguju tradiciju i vrijednost Samoborskog fašnika

Psihomodo popBogat subotnji program drugog dana 191. Samoborskog fašnika obilježila su mnogobrojna događanja, veliki broj maskiranih likova, ali vrhunac su bili službeno otvorenje, proglašenje Fašničke republike i veliki koncert grupe Psihomodo pop na Trgu Fašničkih velikana. Poznati hitovi ovog kultnog hrvatskog rock sastava ugrijali su atmosferu na trgu, ali pokazali da Samoborci prepoznaju prave glazbene vrijednosti i da ni loše vrijeme ne može utjecati na pozitivne vibracije koje se vezuju uz Samoborski fašnik. Upravo zato Davor Gobac i njegov bend pružili su im nezaboravan koncert u kojem nije bilo vremena za predah i u kojem je publika zdušno pjevala svaku pjesmu i puna dva sata uživala u neumornom ritmu Psihomodo popa.
Psihomodo popBaš kao i subota i nedjelja će donijeti puno lijepih i zanimljivih događanja i ponovo bogat program kroz cijeli dan Samoborskog fašnika. Tako će se od 10:20 na veliku pozornicu popeti dječji zborovi: Pikići i Samoborček dok će u 11 sati startati povorka dječjih vrtića u kojoj će sudjelovati Dječji vrtići: Izvor, Grigor Vitez, Osmijeh, Obzori, Mali prijatelji i Dječji vrtić Potočić. Dječji program na glavnoj pozornici završit će predstavom ‘Maša i prijatelji’ te plesnim showom Plesnog kluba Balans.
Nakon najmlađih glavnu pozornicu zauzet će maskirane obitelji i izbor najboljih maski, tamburaški sastav Skoro frajeri te nadaleko poznati Grobnički dondolaši. Vrhunac nedjelje i trećeg dana 191. Samoborskog fašnika bit će povorka mjesnih odbora i alegorijskih kola te bogat zabavno – glazbeni program.

Foto: Press – Edin Tuzlak/Klinka PR