fbpx

Prijave za ulaznice za Europsko prvenstvo 2020. godine

HNS…

Postupak prijava za kupovinu ulaznice počinje 4. prosinca u 14.00 sati te završava 18. prosinca

Počevši od 4. prosinca, navijači hrvatske reprezentacije moći će se prijaviti za kupovinu ulaznica za Europsko prvenstvo 2020. godine. Hrvatska reprezentacija 30. će studenog na ždrijebu skupina saznati prve protivnike i gradove domaćine na nadolazećem Europskom prvenstvu, a nekoliko dana kasnije navijači Vatrenih moći će početi s prijavama za kupovinu ulaznica za EURO 2020. Hrvatski navijači ulaznice mogu kupiti isključivo putem Uefe na portalu euro2020.com/tickets.
Postupak prijava za kupovinu ulaznice počinje 4. prosinca u 14.00 sati te završava 18. prosinca u 14.00 sati. Profil na Uefinom portalu za prodaju ulaznica navijači mogu napraviti već danas.
Nositelji prijave za ulaznice moraju biti stariji od 18 godina. U svojoj prijavi mogu navesti i maloljetne osobe. Napomena: Kako biste ušli u postupak dodjele ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije, potrebno je u svome profilu na Uefinom portalu za ulaznice odabrati kako ste navijači Hrvatske. Ulaznice će biti dodijeljene putem ždrijeba te vrijeme prijave ne utječe na vaše izglede za dodjeljivanje ulaznica.
Jedna osoba se može prijaviti za najviše četiri ulaznice po utakmici te mora navesti osobne podatke za sve osobe. Osoba koja otvara korisnički račun te ispunjava prijavu smatra se nositeljem prijave, dok se preostale osobe u prijavi smatraju gostima.
Kada uspješno zaključite svoju prijavu, UEFA će vam dodijeliti jedinstven identifikacijski broj prijave. Ako navedeni broj podijelite s prijateljima koji također žele kupiti ulaznice, oni ga mogu navesti u svojoj prijavi za ulaznice, što vam može omogućiti zajedničko sjedenje (ovisno o raspoloživosti ulaznica).
Navijači se za vrijeme prosinca mogu prijaviti za ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije u skupini, kao i za tzv. uvjetne ulaznice za osminu finala, četvrtfinale, polufinale te finale. U slučaju da Hrvatska ne prođe do utakmice za koju ste se prijavili te kupili uvjetne ulaznice, UEFA će vam vratiti potpuni iznos cijene ulaznica.
Sve uspješno ispunjene prijave za ulaznice koje su zaključene do 18. prosinca u 14 sati ulaze u postupak dodjeljivanja ulaznica.
Cijene ulaznica:
Utakmica otvorenja prvenstva (Rim)
Prva kategorija: 225 EUR
Druga kategorija: 145 EUR
Treća kategorija: 75 EUR
Utakmice po skupinama u gradovima: Baku, Bukurešt, Budimpešta
Prva kategorija: 125 EUR
Druga kategorija: 75 EUR
Treća kategorija: 30 EUR
Utakmice po skupinama u gradovima: Kopenhagen, London, München, Rim, Amsterdam, Dublin, Glasgow, Bilbao, Sankt Peterburg
Prva kategorija: 185 EUR
Druga kategorija: 125 EUR
Treća kategorija: 50 EUR
Osmine finala
Prva kategorija: 185 EUR
Druga kategorija: 125 EUR
Treća kategorija: 50 EUR
Četvrtine finala
Prva kategorija: 225 EUR
Druga kategorija: 145 EUR
Treća kategorija: 75 EUR
Polufinalne utakmice
Prva kategorija: 595 EUR
Druga kategorija: 345 EUR
Treća kategorija: 195 EUR
Ulaznice u kategoriji „fans first“: 85 EUR
Finale
Prva kategorija: 945 EUR
Druga kategorija: 595 EUR
Treća kategorija: 295 EUR
Ulaznice u kategoriji „fans first“: 95 EUR

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez/UEFA