fbpx

Profokus: Obitelj Prlić iz Kalinovice dobitnik projekta za dizajn vrta 2018.

Zagreb…

Sretni dobitnik osvojio je besplatan projekt uređenja vrta u potpunosti prilagođenog njihovoj osobnosti, potrebama i mogućnostima, poručuju iz Učilišta Profokus

dizajn uredenja vrta, ProfokusNakon pregleda velikog broja prijava stručni žiri Učilišta Profokus odabrao je dobitnika ‘Projekta za dizajn vrta 2018.‘ Dobitnik je obitelj Prlić iz Kalinovice u okolici Zagreba.
– Prijavljeno zemljište moralo je zadovoljiti osnovne uvjete navedene u natječaju. Sretni dobitnik osvojio je besplatan projekt uređenja vrta u potpunosti prilagođenog njihovoj osobnosti, potrebama i mogućnostima. Polaznici programa dizajna vrtova i pejzažne arhitekture izradit će projekt koji sadržava sve potrebne nacrte za uređenje vrta, tehnički opis uređenja, popis i cjenik nužnih radova i materijala te ostale detalje kako bi projekt realizirali, povećali vrijednost nekretnine i ono najvažnije, unaprijedili svoj životni prostor i kvalitetu života. Zahvaljujmo svih sudionicima na iskazanom interesu i prijavama, te pozivamo da pratite web stranicu i društvene mreže Učilište Profokus kako bi pratili nove natječaje i aktivnosti! – poručuju iz Učilišta.

Foto: Press