fbpx

Najtalentiranija pijanistica Izraela Nadia Weintraub u Lisinskom

Zagreb…

Orkestar Zagrebačke filharmonije i djela velikih skladatelja

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Nadia WeintraubNe propustite još jedan veliki koncert koji nam spremaju glazbenici – orkestar Zagrebačke filharmonije u petak, 11. ožujka s početkom u 19,30 sati. Ne propustite djela velikih svjetskih skladatelja, neizostavni Johannes Brahms i njegov Koncert za klavir i orkestar te Robert Schumann i veličanstvena 4. simfonija.
– Debitantskim nastupom sa Zagrebačkom filharmonijom u veljači 2015.g. s pijanistom Eugenom Indjićem, maestro Jesko Sirvend osigurao si je pozivnicu da i u ovoj sezoni nastupi s našim orkestrom. Maestro Sirvend veliki je uspjeh postigao na prestižnom Nicolai Malko natjecanju za mlade dirigente koji mu je donio brojne angažmane koje je vlastitom izvrsnošću nastavio nizati – poručuju iz orkestra.
Uz meastra Sirvenda, solistički nastup pripao je pijanistici Nadii Weintraub. Brojni svjetski mediji u epitetima su pisali o njenim nastupima – ‘Najtalentiranija pijanistica Izraela’ – prema izraelskom tisku, ‘osobita i dojmljiva’ prema The New York Timesu…
Nadia Weintraub ustrajno očarava publiku kao solistica i komorna glazbenica svojim originalnim izborom programa i opsežnim repertoarom u rasponu od klasike, romantizma do suvremene glazbe, Gershwina i američke glazbe.
Ne propustite veličanstveni niz velikih glazbenih ostvarenja – Samo u sezoni Zagrebačke filharmonije!

Foto: Press