fbpx

Za četvrti rođendan 2Cellos dobili svoj dan u Japanu!

Japan…

2Cellos– 20.1. je službeno proglašen 2CELLOS Danom u Japanu, dobili smo i certifikat! Proslavili smo to na Tokyo Toweru zajedno s našim fanovima i hrpom japanskih medija! Sutra izlazi naš novi album ‘Celloverse’ u Japanu. Ove četiri godine su bile totalna ludnica, ali sve je to tek priprema za ono pravo ludilo koje tek slijedi! – poručuju oduševljeni slavljenici iz Japana!
2Cellos2CELLOS su danas, na njihov četvrti rođendan u Japanu dobili svoj dan – 20. siječanj proglašen je 2CELLOS danom. To je bila savršena prilika da se Luka i Stjepan ludo provedu sa svojim obožavateljima. Naime, na današnji dan prije četiri godine, 20.siječanja 2011. godine, 2CELLOS su na YouTubeu objavili spot za Smooth Criminal koji u originalu izvodi Michael Jackson. Ubrzo nakon objave, osvojili su milijune obožavatelja i krenula je svjetska karijera koja traje već četiri godine i ide samo uzlaznom putanjom. Japanska publika ih je zavoljela jako brzo.
Sutra će biti objavljeni prvi primjerci novog albuma ‘Celloverse’ i to posebno izdanje za japansko tržište, dok će u ostatku svijeta novi album izići 27. siječnja.
Novi album je najavljen sjajnim hitom i spotom ‘Wake Me Up – Avici‘!.

Foto: 2CELLOS