fbpx

Colonia proslavila izlazak studijskog albuma ‘Nova era’

Zagreb…

Colonia– Produkcija koja se može usporediti s onom svjetskom ponovno je zavladala među publikom, onom koja je zaljubljena u njihov zvuk od samih početaka i nekom novom generacijom koja rado upija moderni zvuk kakav je hrvatskoj glazbenoj sceni neophodan. U prilog tome govori i činjenica kako je album ‘Nova era‘ u izdanju diskografske kuće Croatia Records u prvih 10 dana prodaje zasjeo na 4. mjesto top liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj – poručuju iz grupe Colonia.
Boris Durdevic, Miroslav Skoro, Mladen Burnac, GuilianoGrupa Colonia proslavila je izlazak 13-og studijskog albuma ‘Nova era’ uz brojne glazbenike i prijatelje među kojima su: Denis Dumančić, Lege, Sinovi ravnice, Miroslav Škoro, Giuliano, Vedad Hadžiavdić iz Teške industrije, Jurica Popović, Emina Arapović, Frano Pehar, Mladen Burnać, skladatelji Dušan Bačić, Miro Buljan i mnogi drugi.
Za tu priliku prelijepa pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić odjenula je čak tri odjevne kombinacije, između ostalog zelenu bajkovitu toaletu s potpisom Matije Vujice.
Boris Durdevic, Valerija DurdevicVoditeljski dio promocije odradio je Dalibor Petko, a potom je Colonia u pratnji atraktivnih plesačica i plesača, izvela 10-ak pjesama među kojima su singlovi ‘Zadnja suza’, ‘Que Sera’ i ‘Miris parfema’, a zatim i ostale pjesme s novog albuma, ali i neki dobro poznati stari hitovi. Na brojnim video ekranima prikazan je i videospot za aktualni singl ‘Miris parfema’ koji je montirao Dario Radusin.
Atraktivnim nastupom Colonia je još jednom pokazala kako su njeni nastupi i live izvedbe na jednoj većoj razini te uvijek nabijeni pozitivnom energijom i atraktivnošću.
Boris Đurđević kao osnivač i autor svih pjesama Colonije svih ovih godina, a već im je 22. na izmaku, oduvijek je uspješno pratio svjetske trendove i stvarao nezaboravne hitove koji su osvajali i dalje osvajaju radijske postaje diljem regije. Sve im je to donijelo status najuspješnije i najdugovječnije hrvatske pop-dance skupine.

Foto: Press – Colonia / Nikola Knežević