fbpx

Dinamo se vraća navijačima – Zaprešić Boysi: Nebo boje Dinama

Nebo boje Dinama

– Smatramo da ne postoji bolji trenutak za objavu pjesme nego sada kada su na vidiku bolja i svjetlija vremena za Dinamo i kada se klub plasirao tako daleko u jednom europskom natjecanju – poručuju Zaprešić Boysi.

Nebo boje

Grupa Zaprešić Boys, nakon povijesnog plasmana NK Dinama u četvrtfinale Europske lige, izbacuje svoj novi singl “Nebo boje Dinama“. Ako se pitate kako su dečki, u svega par dana od veličanstvene pobjede nogometaša, uspjeli snimiti novi singl, odgovor leži u činjenici da pjesma “čuči” u njihovoj radionici skoro dvije godine te je čekala pravi trenutak da ugleda svjetlo dana.

Pjesmu u izdanju Rubikon Sound Factoryja potpisuje već standardni tim autora grupe: Bojan Šalamon – Shalla kao producent i aranžer, Ante Pecotić kao autor glazbe te Marko Novosel kao autor teksta.

Nebo boje

Nije tajna da je grupa Zaprešić Boys nastala na temeljima pripadnosti navijačkoj skupini Bad Blue Boys i da je Dinamo njihova prva ljubav koju su živjeli kroz navijački život više od 20 godina. Malo je poznato da je puno pjesama, onih navijačkih s tribine, došlo iz pera Zaprešić Boysa dok su bili aktivni navijači. Članovi grupe, sad već odrasli ljudi u 40-ima sa svojim obiteljima i obvezama, nisu više toliko aktivni na tribinama ali ljubav prema Dinamu je uvijek tu i ona s vremenom ne blijedi.
Upravo iz tog razloga u pjesmi pjevaju o tome što i koliko im znači Dinamo te dokad će ta ljubav prema voljenom klubu trajati. A kao što možete u samoj pjesmi i čuti, ona će trajati dokad bude i njih.

Nevio Smajić i Mario Borščak svojim video uradcima potpisuju nekoliko zadnjih projekata Zaprešić Boysa te vizualno savršeno oblikuju specifičnu atmosferu tekstova i glazbe koju donose Zaprešić Boysi, dok je zračne snimke dronom ustupio Matija Škalić.

Da su sretni što je pjesma Nebo boje Dinama ovako dugo „čučala“ u ladici i čekala svoj trenutak, Zaprešić Boysi ne skrivaju te za kraj poručuju da se upravo pjesmom Nebo boje Dinama Dinamo vraća tamo gdje pripada- navijačima!

Foto: Press
Video: