fbpx

Darko Drinovac: Indira je fenomenalna

Lei lei…

Novi spot Colonije natjerat će vas da zaplešete

Colonia, Darko Drinovac

Colonia– Indira je fenomenalna, odlično je savladala koreografiju i rastura u plesu s ekipom! – rekao je redatelj Darko Drinovac koji više ni ne broji spotove koje je snimio za Coloniju.
Colonia je snimila novi spot za pjesmu ‘Lei lei‘ koji će joj zapečatiti status najplesnijeg ljetnog hita. Redatelj spota je Darko Drinovac koji se oduševio Colonijinom idejom da za spot angažiraju plesni studio Fusion i da cijela priča spota bude energična, puna ritma i dobrih plesnih pokreta.
Colonia, Indira, Boris DurdevicBoris Đurđević ponovno je iskoristio svoju formulu uspjeha i potpisuje glazbu i aranžman za hit ‘Lei lei’, a tekst Valerija Đurđević. Novim singlom potvrdili su da i nakon dvadeset godina Colonia ide u korak sa svjetskim trendovima, kako u zvuku tako i u spotovima koji prate njihove hitove.
– Raduju me snimanja, pogotovo kad surađujemo s mladim, talentiranim ljudima poput koreografkinje Dijane Hržić, koja je odradila odličan posao i s nekoliko efektnih pokreta napravila čudo! – rekla je Indira.

Foto: Press