Ecija Ojdanić: Divna, divna Hana Hegedušić!
Piše: redakcija On 3 lis., 2016 At 09:17 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Show…

Nova stara pobjednica Hana Hegedušić

Hana Hegedušić– Dajte mi maramicu razmazala mi se šminka, naježila sam se, rasplakala sam se. Divna, divna Hana! Predivna! – rekla je Ecija Ojdanić u ulozi žirija i gotovo da nije imala riječi za Hanu.
Očarana je bila i Sandra Bagarić.
– Ti si čudo. Zaista, hvala ti za ovaj nastup. To je toliko teška pjesma. Digla si ljestvicu i ja ne znam kuda ćeš dalje! Bez teksta sam. Sjajna. Bravo!.
Natjecatelji showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ na TV ekranima oduševili su izvedbama u drugoj epizodi treće sezone priredivši sjajnu zabavu vokalnim i scenskim majstorijama, a dobili smo i – novu staru pobjednicu.
Najbolja u drugoj epizodi opet je bila Hana Hegedušić, pobjednica prošlog vikenda. Nakon pretvorbe u Mladena Grdovića, kojom je nasmijala sve i izazvala ovacije, ovoga puta ju je čekao nimalo lak zadatak s pjesmom ‘I Will Always Love You’, maestralne Whitney Houston. Hana je oduševila transformacijom i ponudila vokalnu izvedbu koja je sve ostavila bez teksta.
Sljedeća epizoda ponovno nam donosi nove zabavne transformacije, a imat ćemo priliku vidjeti nastup oca i sina! Pobjednicu Hanu Hegedušić ponovno čeka izazov transformacije u muški spol za ulogu Julia Iglesiasa, dok Lanu čeka sličan zadatak i pretvorba u mlađeg sina Iglesiasa, Enriquea. Damir Kedžo isto mijenja spol i visinu svog glasa za ulogu Ariane Grande, a Matteo Cetinski će svoje vokalne sposobnosti prezentirati u liku Dine Dvornika. Fil Tilen otpjevat će neku od pjesama od Right Said Fred, a Filip Dizdar postaje Kasandra. Žanamari opet čeka muška izvedba i Đavoli, dok se Ana Maras ovaj put odlučila za ‘jokera’ na izvučenu Jennifer Lopez. Bit će zanimljivo vidjeti tko će ju zamijeniti u ovoj ulozi i izboriti se za bodove transformirajući se u popularnu pjevačicu.

Foto: Press

comment closed