fbpx

Hit Film ‘Wonka’ Stiže na HBO Max 8. ožujka”

Otkrijte Svijet Willyja Wonke: ‘Wonka’ Stiže na HBO Max

Pripremite se za nevjerojatno filmsko iskustvo jer će hit film “Wonka” imati premijeru 8. ožujka ekskluzivno na HBO Max streaming platformi.

Film je temeljen na nevjerojatnom liku iz kultnog romana “Charlie i tvornica čokolade” autora Roalda Dahla, koja je jedna od najpoznatijih i najprodavanijih knjiga za djecu u povijesti. Film će ispričati čarobnu priču o tome kako je najveći svjetski izumitelj, mađioničar i proizvođač čokolade postao voljeni Willy Wonka kakvog svi danas poznajemo.

Scenarist i redatelj Paul King te producenti David Heyman, Alexandre Derbyshire i Luke Kelly donose nevjerojatnu mješavinu magije, glazbe, kaosa i emocija. Film je ispričan s fantastičnim srcem i humorom, a s glavnim likom Willyjem Wonkom, utjelovljenim od strane talentiranog Timothéeja Chalameta, publika će uživati u živopisnom i inventivnom spektaklu.

Film “Wonka” obećava neodoljivo živopisnu priču, punu iznenađenja i humora. Gledatelji će svjedočiti transformaciji mladog izumitelja u ikonu čokoladne industrije. Timothée Chalamet svojom iznimnom glumom donosi mladenački duh i energiju liku Willyja Wonke, čineći ovu avanturu nezaboravnim filmskim iskustvom.

Ne propustite ovo putovanje koje priča priču mladog Willyja Wonke, punog ideja i odlučnog da promijeni svijet zalogaj po zalogaj. “Wonka” stiže ekskluzivno na HBO Max 8. ožujka, donoseći sa sobom čaroliju i emocije koje će osvojiti srca svih generacija.

Foto: Press – Warner Bros. Discovery