fbpx

Hrvatska Adele – Zlatka Hajdić snimila svoju prvu pjesmu!

Burning Down…

U pjesmi sam se poistovjetila sa svima onima koji su imali loše ljubavne veze, kaže Zlatka

Zlatka HajdićZlatka Hajdić snimila je svoju prvu pjesmi i spot ‘Burning Down‘. Za svoju prvu pjesmu mlada glazbenica je napisala tekst i glazbu.
– Pjesma ‘Burning Down’ je moj prvi ozbiljni uradak te jedna od prvih glazbenih ideja, putem te pjesme želim doprijeti do velikog auditorija. Naime, mnogi od nas su se našli u situacijama u kojima se osjećaju zarobljeni u vezama. I na ovaj način sam se poistovjetila sa svima onima koji su imali loše ljubavne veze. Također se nadam da će se pronaći u mojim stihovima i glazbi – rekla je pjevačica za portal Scena.hr. Zlatka se glazbom počela baviti već s devet godina. Tada je imala i prvi javni nastup. Odrasla je u Splitu, a tamo je i diplomirala na Pravnom fakultetu. Zanimljivo je to što lijepa i talentirana glazbenica snima pjesme na engleskom jeziku.
– Iako sam za očuvanje i promociju hrvatskog jezika, pjevam na engleskom jer mi je želja jednog dana plasirati se na svjetsko tržište, a engleski je univerzalni jezik – istaknula je Zlatka. Zbog boje glasa Zlatku uspoređuju sa svjetskom zvijezdom i već je nazivaju hrvatskom Adele.
– Nema ništa loše u tome što me uspoređuju s vrhunskim svjetskim vokalom. To mi imponira. Volim različitu vrstu glazbe: Lana Del Rey, Lorde, Florence and the Machine, Frank Sinatra, Calvin Harris – otkrila je mlada glazbenica. Smatra da joj je glas najjači adut za proboj na glazbenoj sceni. A nada se uspješnoj karijeri u inozemstvu.

Foto: Press
Video: [vsw id=”v2A13KW7YEs” <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]