fbpx

Tony Cetinski otvorio Adria Summer Festival 2022.

Maestralni Tony Cetinski oduševio pulsku Arenu svojim nastupom na Adria Summer Festivalu!

Tony Cetinski kako i priliči najtraženijima, još je jednom potvrdio svoju veličinu i neprikosnovenu karizmu.

U jedinstvenom ambijentu prepune pulske Arene, Tony je fenomenalnim nastupom u nadahnutom i impresivnom izdanju, otvorio ovogodišnji Adria Summer Festivala.  Osim publikom, jedan od najpoznatijih svjetskih koncertnih amfiteatara bio je ispunjen i posebnom energijom koja je, između njih i fenomenalnog pjevača, vladala tijekom cijelog nastupa.

Istinski romantičar na domaćem je terenu izveo neke od svojih najljepših pjesama. Kako bi sinoćnji ugođaj za sve bio još bolji i bogatiji, nastupio je zajedno sa prijateljem i još jednim velikim regionalnim imenom Sergejem Ćetkovićem, čime će ova pulska večer svima ostati u trajnom sjećanju. Posebno iznenađenje publici bio je mladi i sve popularniji glazbenik Matija Cvek s kojim je Tony na opće oduševljenje otpjevao hitove ‘Lagala nas mala’ i ‘Morski vuk’.

‘Uvijek poseban ambijent i onaj osjećaj da si svoj na svome. Veličanstveno je bilo. Bend i suradnici kao i gost Matija Cvek, bili su na visini zadatka. Nikada nije lako izaći pred svoje i zapjevati ali kada se ‘zakotrlja’ pjesma za pjesmom, sve ide samo od sebe. Hvala Puli i svim gostima.’, istaknuo je ovom prigodom pjevač.

I ovom prigodom dokazao je zašto već godina neprikosnoveno vlada najvećim regionalnim koncertnim prostorima. Sjajnu karijeru obilježenu nebrojenim hitovima, među kojima i aktualni singl ‘Čuvam ljubav’, Tony uvijek pretvara u savršeni koncertni program koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Neiscrpnom energijom, pritom izvrsno balansirajući pjesmama i humorom, zadovoljava sve glazbene apetite publike.

Kako je bilo u Areni Pula u društvu Tonyja Cetinskog, na Adria Summer Festivalu pogledajte u fotogaleriji koju potpisuje….

Foto:Dren Kastriote Sadikaj/Lara Kozliček