Igor Geržina ususret Valentinovu publici donosi toplu ljubavnu priču
By redakcija On 1 velj., 2019 At 12:42 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Sax Romance…

Igor Geržina uvest će nas u Mjesec ljubavi i održati ekskluzivan koncert ususret Valentinovu

Igor GeržinaNakon serije koncerata za zagrebačkom Adventu i velikog uspjeha božićnog albuma “Svim na zemlji”, Igor Geržina uvest će nas u Mjesec ljubavi i održati ekskluzivan koncert ususret Valentinovu. Koncert će se održati u četvrtak, 7. veljače 2019. godine u Jazz & Cabaret klubu Kontesa s početkom u 21.00 sat.
Ovaj višestruki dobitnik Porina i mnogobrojnih nagrada s velikim iskustvom na hrvatskoj i inozemnoj glazbenoj sceni, na koncertima će izvesti svoj autorski repertoar te obrade nekih od najpoznatijih ljubavnih pjesama.
Koncert “Sax Romance” prigodan je za sve glazbene sladokusce, a uz pratnju svog odličnog pratećeg sastava, Igor će  publiku uz zvuke najromantičnijeg instrumenta provesti kroz toplu funk & soul večer.
Igor Geržina, na svjetskoj smooth jazz sceni poznat kao “hrvatska saksofonska senzacija”, ostavio je trag na preko 100 diskografskih izdanja na kojima je sudjelovao kao glavni ili gostujući izvođač te kao producent. Do sada je izdao 6 samostalnih albuma, a poznat je po svojim dugogodišnjim suradnjama s najpoznatijim imenima hrvatske glazbene scene te atraktivnim nastupima koje ovaj virtuozni saksofonist više niti ne broji.
Ulaznice za koncert potražite putem ulaznice.hr.

Foto: Press – Igor Geržina

comment closed