fbpx

Video: Josipa Lisac i Chui: Tebi putujem

Novi spot…

Josipa Lisac i Chui– Pravo poznanstvo dolazi kroz glazbu, a ova pjesma je izvrsna, jako mi se sviđa. Jako mi je drago što su me pozvali i drago mi je što su i oni sretni. Oni su izvrsni glazbenici, a i ja sam ponovno naišla na talentirane, mlađe ljude s kojima sam mogla ostvariti krasnu suradnju i jako sam sretna zbog toga. U njoj mogu pronaći sebe i pružiti sebe – rekla je Josipa Lisac.
Brojni poklonici Chui benda i Josipe Lisac jedva su dočekali čuti pjesmu o kojoj se posljednjih tjedana puno pisalo. Spot ‘Tebi putujem’ u režiji Porinom nagrađivanog redatelja, Radislava Jovanova Gonza, jučer je premijerno prikazan, a spot se od danas može čuti i u radijskom eteru. Pjesma ‘Tebi putujem’ na domaću glazbenu scenu donosi nešto potpuno novo.
Josipa Lisac i Chui– Josipa je na istoj valnoj duljini kao i mi iako je starija od nas, ali je toliko u duhu i energiji mlada i željna da bude suvremena, da prati novo i vjeruje mladima, što je danas stvarno jako bitno. Meni je ona na hrvatskoj sceni zapravo jedina Chuijevka – rekao je Toni Starešinić.
Klavijaturist Chuia, Toni Starešinić, i njegova supruga, pjevačica grupe Mangroove, Željka Veverec, napisali su pjesmu koja je jednostavno pozvala Josipu Lisac. Mlade, razigrane i kreativne energije Chuia i Josipe su se odmah prepoznale kao vrlo srodne i sjedinile u ovoj prekrasnoj pjesmi. Nevjerojatna Josipa, koja ove godine slavi 50 godina glazbene karijere, novom suradnjom ponovo se dokazala kao glazbena diva i zvijezda vodilja domaće scene uvijek s pogledom prema naprijed, prema novim uzbudljivim zvukovima i suvremenom glazbenom izričaju.

Foto: Press
Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=WJ_V8c7R7ZU[/embedyt]