fbpx

Glazbeno scenski spektakl u Lisinskom: Nina Badrić, Maksim Mrvica…

Zagreb…

Maksim MrvicaJučer je u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održan ždrijeb skupina za Europsko prvenstvo 2018. Dan ždrijeba u Lisinskom započeo je mini rukometnim turnirom ispred koncertne dvorane u kojem je sudjelovalo sedam ekipa: kod dječaka Dubrava, Maksimir Pastela, PPD Zagreb, Sesvete i Metalac, a kod djevojčica Lokomotiva i Sesvete.
Osim sportskog dijela svim posjetiteljima ponuđen je i brojni zabavan program među kojima se ističe nastup poznatog pijanista Nina BadrićMaksima Mrvice na samom ždrijebu, koncert koji je održala Nina Badrić te plesna točka koreografkinje Larise Lipovac. Europsko prvenstvo je događaj od iznimnog značaja, a to su prepoznale i brojne poznate osobe iz političkog i javnog života koje su prisustvovale izvlačenju skupina. Hrvatska rukometna reprezentacija je u skupini sa Švedskom, Srbijom i Islandom.
Spektakularna večer zaključena je svjetlosnim spektaklom na zagrebačkim fontanama u Ulici Hrvatske bratske zajednice te se time najavio najvažniji događaj u 2018. – Europsko rukometno prvenstvo u Hrvatskoj.

Foto: Press