fbpx

BARBIE PREMIJERA NA HBO MAX

BARBIE PREMIJERNO GLEDAJTE NA HBO MAX OD 15.PROSINCA

Živjeti u Barbie Zemlji znači biti savršeno biće na savršenom mjestu. Osim ako ne proživljavaš pravu egzistencijalnu krizu. Ili si Ken.

U uzbudljivom razvoju za zaljubljenike u Barbie i ljubitelje filma, HBO Max je službeno najavio jako očekivanu premijeru najnovijeg Barbie filma 15. prosinca. Ovaj ekskluzivni debi obećava kinematografski spektakl, nudeći gledateljima očaravajući bijeg u čarobni svijet Barbie.

Premijera na HBO Maxu označava značajnu suradnju između ove streaming platforme i Barbie franšize, obećavajući pretplatnicima uzbudljivo i zabavno iskustvo. Sa svojom bogatom knjižnicom sadržaja, HBO Max i dalje se uspinje kao prva destinacija za premium zabavu.

Premijera Barbie filma svjedoči o trajnoj popularnosti i kulturnom utjecaju ikonične lutke koja već desetljećima predstavlja izvor inspiracije i mašte za publiku diljem svijeta.

Očekuje se da će film besprijekorno kombinirati elemente avanture, prijateljstva i samootkrivanja, utjelovljujući osnovne vrijednosti koje Barbie predstavlja.

Obožavatelji mogu očekivati glumačku postavu prepunu zvijezda koja će oživjeti likove, zajedno s naprednom animacijom koja obećava podići Barbie filmsko iskustvo na nove visine. Pretplatnici HBO Maxa imat će privilegiju biti među prvima koji će svjedočiti čaroliji na svojim ekranima.

U glavnim ulogama su Margot Robbie i Ryan Gosling kao Barbie i Ken, kao i America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman i Will Ferrell. U filmu također glume Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan, Ritu Arya, Dua Lipa i dobitnica Oscara Helen Mirren.

Redateljica je Greta Gerwig, scenaristi su Greta Gerwig i Noah Baumbach, prema Mattelovoj Barbie. Producenti su David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley i Robbie Brenner. Izvršni producenti su Michael Sharp, Josey McNamara, Ynon Kreiz, Courtenay Valenti, Toby Emmerich i Cate Adams.

Premijera Barbie filma na HBO Maxu predstavlja kinematografski događaj koji nadilazi dob, pozivajući publiku svih dobnih skupina da se urone u svijet fantazije, zabave i nostalgije. Bili ste obožavatelj Barbija dugi niz godina ili otkrivate čaroliju po prvi put, označite datum 15. prosinca i pripremite se za filmsko putovanje kakvo dosad niste doživjeli.

Foto: Press- Klara Vragolov/ Warner Bros. Discovery

Trailer:

Tags: