fbpx

Hvalevrijedan projekt Ludens teatra: Teatralka, ulaznica dobrog srca

Koprivnica…

Smatramo kako kazalište mora biti dostupno svima, te da je ono nužno potrebno današnjem društvu. Kao mjesto dijaloga, ono je uistinu kuća čuda – kažu iz Ludens teatra

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Ljeto u Ludensu– Ovogodišnje osmo izdanje Ljeta u Ludensu otvara Luka Vidović i ‘Magic family show’, a Ludens teatar ovom prilikom uvodi Teatralku – ulaznicu dobrog srca – poručuju iz kazališta.
Pod svojim sloganom ‘Kazalište koje se igra‘, Ludens teatar je u 11 godina djelovanja uveo razne novitete u svoje poslovanje, ali i promijenio pristup kazališnoj umjetnosti. Upravo u tom smjeru, nastavlja se njegov rad uvođenjem Teatralke – ulaznice dobrog srca.
– Ova je ulaznica namijenjena osobama slabijeg imovinskog statusa jer smatramo kako kazalište mora biti dostupno svima, te da je ono nužno potrebno današnjem društvu. Kao mjesto dijaloga, ono je uistinu kuća čuda – kažu iz kazališta.
Teatralka – ulaznica dobrog srca, namijenjena je osobama slabijeg imovinskog statusa, koje nisu u mogućnosti izdvojiti iz svog budžeta novac za kazališne predstave koje se održavaju u Ludens teatru. Kroz donacije će posjetitelji omogućavati odlazak u kazalište svojim sugrađanima koji si to inače ne mogu priuštiti.
Sven Sestak– Ovim putem apeliramo na posjetitelje da prilože donaciju za Teatralku u uredu Ludens teatra ili na blagajni Doma mladih. Iznos donacije je proizvoljan, a broj Teatralki po predstavi ovisi o prikupljenim sredstvima. Ove će ulaznice biti moguće podignuti na dan predstave na blagajni Doma mladih – pozivaju iz kazališta.
Uvođenjem ovakvog tipa ulaznice, kazalište iz Koprivnice nastavlja sa svojom misijom izgradnje i odgajanja zajednice, ali i približavanja kazališta svima bez obzira na socijalni status.
Više o ovom projektu, te broju Teatralki koje će se moći podignuti za nadolazeće predstave, Ludens teatar će obavijestiti publiku putem svojih društvenih mreža, te web stranice. Teatar djeluje već 11 godina u gradu Koprivnici s jasnom misijom i vizijom odgajanja i izgrađivanja zajednice. Upravo su one vratile Koprivnicu na kazališnu kartu Hrvatske, ali i omogućile Koprivničankama i Koprivničancima uživanje u predstava iz produkcije Ludens teatra, raznim produkcijama gradskih i neprofitnih kazališta iz svih dijelova Hrvatske, ali i zemalja regije.

Foto: Press, Scena.hr